2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا ولس حس کردم که مامانت تو زندگیش خیلی آسیب دیده خیلی زیاد ی جورایی دلم سوخت براش اما خب توجیه خوبی برای خیانت نیس تو ام اشتباه کردی گفتی هرزه 

برو گریه کن و نمیدونم ی جوری نقش بازی کن که بفهمی بهش احتیاج داری و این خونه جای اینکارا نیس سعی کن کم کم دوستدباشی باهاش و نزدیکش باشی و درکنار اینا از یک مشاور کمک بگیری

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

عصبیه عزیزم سعی کن به خودت نگیری 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

حالا میگم بهش همینارو الان، تو اینستا

دیگه هم هیچییی نگو بهش جوابشو نده

از اکانتشم نرو ببینی چیکار میکنه چیکار نمیکنه

با باباتم ی مدت خیلیییی صمیمی شو ک مامانت احساس خطر کنه

از مدرسه هم اومدی برو تو اتاقت خیلی دم پرش نباش بیاد اصابتو خورد کنه

نمیدونم چرا ولس حس کردم که مامانت تو زندگیش خیلی آسیب دیده خیلی زیاد ی جورایی دلم سوخت براش اما خب ت ...

سحتی که اره کشیده ولی اینکه بهش گفتم هرزه ازبس داشت تهمت میزد بهم اَنگ میچسبوند که من با کسیم، مگه من چند سالمه بخوام چنین کارایی کنم؟ عصبی شدم گفتم بهش حقشه

سحتی که اره کشیده ولی اینکه بهش گفتم هرزه ازبس داشت تهمت میزد بهم اَنگ میچسبوند که من با کسیم، مگه م ...

تا ی گندی بالا نیومده ی کاری کن از ی مشاور کمک بگیر 

چون اونجوری بفهمه بابات خیلی بد میش 

دیگه هم هیچییی نگو بهش جوابشو ندهاز اکانتشم نرو ببینی چیکار میکنه چیکار نمیکنهبا باباتم ی مدت خیلییی ...

باشه همین کارو میکنم، ولی خیلیم استرس دارم موقعی که بحثمون شد من حس گناه بهم داد که انگار گناهکار منم نه اون