2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 80 پست
من میگم الان جلوی قتل گزفته بشه چون اگر مردها همچین کاری بکنن با یه شاخه گل حل میشه ولی زن بدبخت سنگ ...

اره همینطوره ولی من قصد ندارم بگم، اونم باید تموم کنه رابطشو دیگه!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری درک کنم نمیشه اخه بابای من اگه ظلم هم کرده باشه بهش دلیل نمیشه با کس دیگه رابطه نامشروع هم داش ...

الان عصبانی هستی خودت و مادرت ب گذر زمان احتیاج دارید شاسد از بی کسی بی پناهی بوده شاید پشیمون شده هزار تا دلیل هست ادم که خوشی نمیزنه زیر دلش این کارو با زندگیش و بچه هاش بکنه هیچ حرفی با کسی نزن بغدا بر علیه خودت حرف میزنن ابرو ریزی‌میشه حتی دوستات ممکنه برن بگن ب بابات بسپار ب زمان

مادرت تو این زندگی خیلی آسیب دیده و حتما طلاق میگیره متاسفانه الان اول گیسو پیدا میکنن بعد جدا میشن

قصد طلاق نداره میدونی چون که خانواده مادریم خیلی بدن رو این چیزا حساسن اگرم مامانم جدا بشه زندگیش سخت تر از الان میشه چون به هر حال تو خونه خودش اختیارش دست خودشه

الان عصبانی هستی خودت و مادرت ب گذر زمان احتیاج دارید شاسد از بی کسی بی پناهی بوده شاید پشیمون شده ه ...

به هیچکس چیزی نگفتم ینی انقدر حالم بده اصلا اشتها ندارم از همون روزی که فهمیدم تا الان افسردگی شدید گرفتم، امیدوارم درست بشه همچیز

قصد طلاق نداره میدونی چون که خانواده مادریم خیلی بدن رو این چیزا حساسن اگرم مامانم جدا بشه زندگیش سخ ...

ممکنه همون خواهراش بگن بی آبرومون کردی شوهرامون فهمیدن ال و بل کردن و بد میشه فعلا اصلا حرف نزن باهاش تا ببینی خودش توجیه میکنه یا توهین باز بزار خودش زندگیشو یا خراب کنه یا بسازه بعدا باز عقده نشه بگه بخواطر شما فلان شد یا بخاطر شما موندم ....

اسی رابطشون در چه حدبوده؟ البته اگه دوست داری جواب بده میگه شاید فقط دردودل وخالی کردن خودش بوده

چیزی که من فهمیدم این بود اون یارو از هم شهریای مامانم بوده قبل از ازدواج عاشق بودن ولی مامانمو زوری شوهر دادن، رابطشون از برج 11تا الان بوده، 

پس قضیه عشقی هم هست بیچاره مامانت خدا کمکش کنه

اره متسفانه، البته تقصیر او مرده هست چون شماره مامانمو پیدا کرده و بهش پیام داده وگرنه مامانم اصلا اهل این چیزا نبوده یه زن چادری و نماز خون هست، و باورش سخته که چنین زنی، چنین کاری کنه