2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 80 پست
بابام اره چند سالیه رفتارش خوبه خییییلی هم صبوره، حالا چرا میگم صبور چون میدونید دیگه وقتی کسی با کس ...

بابات هم حتما جای دیگه سرش گرمه ک صبور شده الانم سعی کن درک کنی مادرتو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اصلا نگوولی با مامانت بصورت پیامکی مثل خودش اما بدون گاردگیری صحبت کن

به من تهمت زده که با کسی هستم و کلییی حرفای دیگه منم مثل خودش طومار نوشتم براش فرستادم واقعا تحملش ندارم رفتارش اخلاقش لحن صحبت کردنش بسیارررررر گند شده

بابات هم حتما جای دیگه سرش گرمه ک صبور شده الانم سعی کن درک کنی مادرتو

چجوری درک کنم نمیشه اخه بابای من اگه ظلم هم کرده باشه بهش دلیل نمیشه با کس دیگه رابطه نامشروع هم داشته باشه. واقعا مایه شرم خجالتم هست که دارم میگم

جالبه خانم های محترم به خانم حق میدن و میگن حتما بی مهری دیده!!!

خانم های گرامی امثال همین خانم هستند که زندگیتون رو از هم میپاشن و اینجا میان نفرین میکنید که یکی وارد زندگی م شده

حواستون رو جمع کنید

به من تهمت زده که با کسی هستم و کلییی حرفای دیگه منم مثل خودش طومار نوشتم براش فرستادم واقعا تحملش ن ...

مشخصه عقده سال ها تو دل مامانت جمع شده و الان سرباز کرده

مردا هم اگر اینطور زنا رو پیدا کنن ب این راحتی ولشون نمیکنن

به من تهمت زده که با کسی هستم و کلییی حرفای دیگه منم مثل خودش طومار نوشتم براش فرستادم واقعا تحملش ن ...

الان جفتتون عصبی هستسد هیچی‌نگید بسپارید ب ژمان صبر کنید ولی نباید بزاری هیچ کس‌چیزی بفهمه قتل های ناموسی همینجوری اتفاق میفته باباتم کاری‌نکنه بره ب چارتا فامیل یا برادر یا پدرش یگه اونا خواهرشونو میکشن ک بی ناموسس مثلا کرده

چطوری با بچه جدا بشه.خیلی راحت حرف از جدایی میزنیدا

تابستون که بحثشون شده بود مامانم خیلی محکم حرف از طلاق میزد تمام خاله و مامان بزرگمو داییو و اینا زنگ میزدن میومدن خونمون صحبت میکردن که دوتا دختر داری چمیدونم بشین سر زندگیت البته با بابامم حرف زدن خیلی هم صحبت کردن همشون هنوزم گاهی میگن خالم اینا 

جالبه خانم های محترم به خانم حق میدن و میگن حتما بی مهری دیده!!!خانم های گرامی امثال همین خانم هستند ...

من میگم الان جلوی قتل گزفته بشه چون اگر مردها همچین کاری بکنن با یه شاخه گل حل میشه ولی زن بدبخت سنگسار میشه کشته میشه بی ابرو میشه