2777
2789
عنوان

راز موفقیت

1354 بازدید | 14 پست

خانوما بیاین همه راز موفقیتتونو تو زندگی مشترک بگین تا همه ازش استفاده کنیم..مثلا هرکسی تو زندگیش یه مشکلاتی بوده بالاخره..نحوه برخوردش با مشکلات زندگی و نحوه برخورد با همسر و خانوادش و خانواده خودمون..هر چیزی که فک میکنین از پسش براومدین و موفق شدین تو زندگی مشترک

سکوت توی بحران و اکتفا ب جمله گوهر بار"باشه تو خوبی،باشه تو راست میگی"و ترک محل  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بساز باش شوهرتو با سیاست بکش سمت خودت قانع باش تو درک کن تو بزرگی کن بعلاوه رژ قرمز و لباس زیر قرمز و  مابقی ماجرا.... خلاصه اکثر کامنتا

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

کمک خواستن و توکل ب خدا.کمک خواستن و توکل ب خدا .کمک خواستن و توکل ب خدا.توسل ب ائمه .الگو قرار دادن ائمه.عمل ب واجبات دینی و دوری از محرمات.و.... وسعی و تلاش بسیاااااااار باعث شده اینجانب راهی ک خیییلی از ادما تو ۴۰ سالگیم بهش نرسین من الان  بهشون تو۲۲ سالگیم رسیدم  

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

فک‌میکنم رمز موفقیت ما صبر و حوصله همسرمه. که همه شرایط منو درک میکنه. تو مشکلات حق میده بهم و صبر میکنه تا اروم بشم بعد منطقی باهام صحبت میکنه.

اهان یه رمز مهم ترمون اینه که کلی از خونوادش دوریم دیگه اینجوری کلی احترام داریم. 

کلا همیشه من عامل مهم موفقیتش بودم همیشه حامی ریسکای مهم زندگیش بودم.

جدا از شوخی راز ازدواج موفق تربیت صحیح گرفتن دختر وپسر در خانواده اس

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
وای واقعا..با لجبازی هیچی درست نمیشه..با مردا لج کنی اونا بدتر میکنن

"مردا پسر بچه هایی هستن ک ریش دارن "این جمله رو مادرم میگه

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

من خداروشکر از زندگیم راضیم.رفتار خاصیم نداشتم.خودمو تا جایی که میشد و مشکلی نبود ایده ال همسرم کردم.اونطور که دوس داره.درمقابلش گذشت میکننم.گذشت به این معنی که مثلا وقتی از دستم ناراحته و یچیزی میگه سریع جوابشو نمیدماگه مقصر باشم معذرت میخوام و اگه مقصر نباشم توی یه موقعیت مناسب براش توضیح میدم.هیچوقت قهر نمیکنم با همسرم.هیچوقت رابطمو با خانوادش قطع نمیکنم.حرمت همسرمو بعنوان مرد زندگیم همیشه نگه میدارم.براش همسر و دوست هستم نه مادری که میخواد بچشو تربیت کنه.به خانوادش همیشه احترام میذارم.توقعی ازشون ندارم.شکایتشونو پیش همسرم نمیبرم.در رابطه با خانواده همسرم همیشه حد خودمو بعنوان عروس میدونم.همه این رفتارارو همسرمم در مقابل خانواده من داره

من زندگی سختی داشتم اوضاع خیلی بد بود وابستگی دخالت اوفففف خیلی چیزا پیش اومد هنوزم کامل حل نشده ولی خدا رو شکر خیییلیییی بهتر شده رمزشم بچه دار شدنم بود که بچم بهم جرات حرف زدن و قدرت تاثیر گذاشتن داد بعد از بچه حرفامو میگفتم با دعوا با آرامش هر جور که میتونستم حرف زدم خیلی بهتر شد ولی به خاطر یه چیزایی هرگز پدرو ملدرشوهرمو نمیبخشم مگر اینکه انقدر بهم خوبی بکنن که بتونم فراموش کنم که اونام آدمای خوبی نیستن خدا از سرشون نگذره که هیچوقت از سرشون نمیگذرم

عشقم دخترم

هستی جان موفقیت یک وازه تنها نیست و میشه استنباط های زیادی ازش داشت. من موفقیت رو در آرامش ذهنی و موثر بودن می دونم. خیلی هم کتاب موفقیت و قانون جذب خوندم اما در نهایت فهمیدم باید روی باورهای خودم کار کنم. 3 ساله که روی ذهنیت خودم کار می کنم و الان هم در صنعت بیمه مشغول به کارم و تونستم به موفقیت های خوبی برسم. باید بدونم چطور برنامه ریزی ناخوداگاه خودم رو تغییر بدم و مثل آدم های موفق فکر کنم.