2777
2789
عنوان

سردی شوهر😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای یک بار اوکی هست...مشکلی نیست...ولی خوب بیشتر دوست داری باید بری مشاوره..

اخه همون هفته ای یک بارم من پیش قدم میشم، اگ نشم اون براش مهم نیس،این داره اذیتم میکنه😞 همون هفته ای یک بارم مث قبل کیفیت خوبی نداره ک راضی کننده باشه

عزیزم برای این موضوع مشاور هست...الان دیگه زمان قدیم نیست که در رابطه با این موضوعات جدا از مشاور ها ...

خب من که نمیگم مشاور نروو 

اتفاقااا مشاوره و شناخت ....بعد ازدواج 

امااا برای ازدواج باید منتظر هرچیزی بااشی

چون میبینی که شوهر این خانم تو جلسات مشاوره قبل ازدواج اگر میرفت شاید هم رفته باااشه 

قطعا میگفت من گرمم

و گرم هم بوده 

اماااا میبینی که زندگی دو دوتاااا چهارتااا نداره

انتظارت رو باید بیاری پایین اوایل ازدواج همینه کم کم کم میشه رابطه الان هم هفته ای یکی دوبار نرماله

اخه همون هفته ای یک بارم من پیش قدم میشم، اگ نشم اون براش مهم نیس،این داره اذیتم میکنه😞 همون هفته ای یک بارم مث قبل کیفیت خوبی نداره ک راضی کننده باشه

خوب خودت می گی اوایل عجیب بودین. الان نرمالیین. بهش فکر نکن

اخه همون هفته ای یک بارم من پیش قدم میشم، اگ نشم اون براش مهم نیس،این داره اذیتم میکنه😞 همون هفته ا ...

خوب باید باهاش صحبت کنی بگی از شرایط ناراضی هستی البته تو زندگی همه پیش میاد ولی باید خودتون دوتایی حلش کنید 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

اره عزیزم خیلی مهمه اما مسئله اینه ک این چیزا اون موقع معلوم نمیشه حتی دکترم بری معلوم نمیشه چون قبل ...

درسته

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

خب من که نمیگم مشاور نروو اتفاقااا مشاوره و شناخت ....بعد ازدواج امااا برای ازدواج باید منتظر هرچیزی ...

درستع معلوم نیست بعدش چی پیش میاد حالا باید با دکتر و...حلش کنن دیگه چاره ای نیست 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اخه همون هفته ای یک بارم من پیش قدم میشم، اگ نشم اون براش مهم نیس،این داره اذیتم میکنه😞 همون هفته ا ...

سلام عزیزم من الان ۳سالە مشکل شمارو دارم خیللی دارم اذیت میشم دقیقا منم مثل شما باید خودم پیش قدم بشم وگر نە عین خیالشم نیست خیلی بە غرورم بر می خورە ەمش من باید بەش بگم شما مشکلتون درست شدە

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲