2777
2789
عنوان

سردی شوهر😞

1136 بازدید | 27 پست

بچه ها من و شوهرم رابطمون خیلییی عالی بود و حتی بعضی وقتا انقد دفعاتش زیاد بود که باهم میخندیدیم میگفتیم ما نرمال نیستیم..مثلا توی ۲۴ ساعت حتی تجربه ۳-۴ بارو داشتیم!

۴ساله ازدواج کردیم،از سال سوم شوهرم به طرز عجیب غریبی سرد شد..درحد هفته ای یک بار😞

من خیلی ناراحتم، نیازم اصلا برطرف نمیشه، هیچوقت مستقیم به روش نیووردم ک غرورش نشکنه، خودش میگه حس میکنم ضعیف شدم ولی نمیدونم چرا

اینم بگم اصلا به هیچ عنوان اهل هرز پریدن نیست از این بابت مطمئنم خیلی بچه مثبته،پس نگید سرش جای دیگه گرمه

تایم کاریش بد نیست تا ۳-۴ عصر

دغدغه داره طبیعتا اما قبلا که رابطمون خیلی خوب و زیاد بود هم دغدغه داشت حتی شاید بیشتر از الان!

الان کلا برای رابطه هامون من پیش قدم میشم،اونم درحد هفته ای یک بار، کلی تنوع ایجاد میکنم، کلی لباسای خاص میپوشم ک دوباره مث قبل ذوق پیدا کنه اما فایده نداره😞

خیلی ناراحتم بنظرتون چرا اینجوری شد یهو؟😔

واقعا ممکنه دلیل علمی و فیزیکی داشته باشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همدردیم خاهر

ما8 سال بچه نداشتیم شب وروز تو برنامه بودیم

بچم ک ب 8 سال اومد الان5 ساله ک آقا سرد شده میگه خستم یا بچه رو بهونه میکنه

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

همدردیم خاهرما8 سال بچه نداشتیم شب وروز تو برنامه بودیمبچم ک ب 8 سال اومد الان5 ساله ک آقا سرد شده م ...

اخه ما ک بچه هم نداریم😫 فقط ۳ سال اوکی بودیم، الان نابود شده همه چی…بچه بیاد چی میشه!

منی که مجردم وقتی اینارو میبینم تازه میفهمم این موضوع واقعا موضوع مهمیه که باید موقع ازدواج بهش اهمیت بدم!

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اخه ما ک بچه هم نداریم😫 فقط ۳ سال اوکی بودیم، الان نابود شده همه چی…بچه بیاد چی میشه!

تا مشگل حل نشده بچه دار نشین

بچه ک بیاد وضعیتتون ب مراتب بدتر میشه

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

منی که مجردم وقتی اینارو میبینم تازه میفهمم این موضوع واقعا موضوع مهمیه که باید موقع ازدواج بهش اهمی ...

مثلا چطور میخوای این موضوع رو کنترل کنی؟؟!

ازدواج مقوله ایی که بعد شناخت باید منتظر هر چیزی باشی و منعطف باشی!!!

انتظارت رو باید بیاری پایین اوایل ازدواج همینه کم کم کم میشه رابطه الان هم هفته ای یکی دوبار نرماله 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

مثلا چطور میخوای این موضوع رو کنترل کنی؟؟!ازدواج مقوله ایی که بعد شناخت باید منتظر هر چیزی باشی و من ...

عزیزم برای این موضوع مشاور هست...الان دیگه زمان قدیم نیست که در رابطه با این موضوعات جدا از مشاور هایی که قبل ازدواج  میرن میشه مشاور رفت و دررابطه باهاش صحبت بشه چون از وقتی اومدم نینی سایت میبینم چقدر زوج ها سر این موضوع گیرن..هزار و یک راه حل هست

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

منی که مجردم وقتی اینارو میبینم تازه میفهمم این موضوع واقعا موضوع مهمیه که باید موقع ازدواج بهش اهمی ...

اره عزیزم خیلی مهمه اما مسئله اینه ک این چیزا اون موقع معلوم نمیشه حتی دکترم بری معلوم نمیشه چون قبل ازدواج همه گرم هستن، و حتی ممکنه مث ما تا ۳ سالم عالی بمونن اما یهو ممکنه همه چی تغییر کنه😞 مهم اینه ک هر دو قابلیت حل مسئله داشته باشید و هیچکدوم از طرفین یهو تا این چیزا پیش اومده سراغ خیانت نره