2777
2789

یه همکلاسی پسر دارم از روز اولی ک تو این کلاس شدم انکار با من مشکل داره عوضی 

من متاهلم سر سنگین اصن با پسرا نه تاحالا حرف زدم نه چیری فقط در حد سلام یا سوال درسی اونم خیلی کم جلو جمع 

این پسره نکبت روز اولی ک رفتم کلاسشون چون مهمانم نمیدونستم کجا بشینم رفتم ردیف جلوی جلو بعد یه پسره دیگ اومد دقیقا کناز من نشست بعد داشتم می‌شنیدم ک میخنده و تیکه میندازه

یبار سر جلسه امتحان صندلی نبود رفتم یه صندلی نشستم ک دقیقا با این ابله یکی فاصله داشت مثل برق گرفته ها بلند شد رفت یه جا دیگ جوری ک همه برگشتن منو چپ نگا کردن 

امروزم تو ازمایشگاه مجبور بودم از کنارش رد یشم تا منو دید کلا باسن شو کرد بهم و چرخید 😑😑😑

خیلی غصبی ام جوری رفتار میکنه ک بقیه فکر بد راجبم میکنن پسره ابله اشغال حالم ازش لهم میخوره بقیه پسرا کلاسمون واقعا لا شخصیت ان اینقد اسکل نیسن منم ازش خوشم نمیاد ولی دلیل ندازه یجوری رفتار کنخ بقیه فکر بد راجب من بکنن حدا میدونه چی میگه پشت سرم تاحالا تو زندگی ام باهاش همکلام هم نشدم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوونه س اصلا نگاش نکن انگار وجود نداره میمون

وای من اصن نگاش نمیکنم اصلااااااا باورت میشه منم امروز خیلی بهم برخورد وقتی برگشتم مجبور بودم باز از کنارش رد شم پشتم بهش کردم 🤬

بعضی پسرا فک میکنن از دهن آسمون شوت شدن پایین انقد خودشونو میگیرن بابا بشینید سرجاتون پشمکا

حالا  اگ ببینیش نه قیافه نه تیپ نه هیکل هییییچ یه پای لنگم داره دائم میلنگه