2777
2789

این چند وقته تاپیک زیاد دیدم راجبه این مساعل،

تجربه شخصی خودم و اطرافمو میخوام بگم.

هرچی سعی کنی همه چی تموم باشی و مثلا همیشه درکش کنی همیشه مهربون باشی همیشه حرف گوش کن باشی و همیشه عاشق باشی 90 درصد مواقع طرف ول میکنه میره یا بهت بی توجه میشه..

چون پسرا عاشق دخترایین که واسه بدست اوردنش تلاش کنن، واسه نگه داشتنش تلاش کنن نه اینکه همه جوره خیالشون راحت باشه اکی اینکه منو دوسم داره یا همه جوره باهام کنار میاد پس اینو میزارم صندلی ذخیره،، هرچقدم که خوشگل باشین و همه چی تموم باشین

مثلا

یکی از دوستام دختر خیلی خوشگلیه پوستش سفید خوش هیکل موهاشم لخت قهوه ای روشن(موهای خودشه رنگ نیس) 

با یکی دوسته که پسره ازش بزرگتره و با اینکه تمام معیار های یه دخترو واسه داشتن رابطه خوب داره اما پسره بهش بی توجهی میکنه و خود پسره هم میگه تو با اینکه همه چی تمومی نمیدونم چرا بهت بی توجه شدم دست خودم نیست و فلان.. در صورتی که خیلیا ارزوشونه همچین دختری باهاشون دوست شه(واقعا دختر نچرال خوشگلیه) 

اما در عوضش کلی مورد دیدم طرف همچین خوشگل و خوش هیکل نیس اما بموقش واسه پسره دلبری میکنه اما یسری جاها هم بهش بی محلی و بی توجهی میکنه همین باعث میشه پسره همه جوره مطیع دختره بشه تا دختره همیشه واسش دلبری کنه (تاکید میکنم همیشه دلبری کردن یا همیشه بی محلی کردن باعث میشه طرف نسبت به ادم بی توجه بشه و زده بشه باید تعادل داشت) 

و تجربه خودمم هست

یه پسری که همه جوره شرایط خونوادگی و مالیش عالیه و خیلی از دخترا ارزوشونه باهاش وارد رابطه بشن ولی چون پا پیش گذاشت و منم بهش بی محلی کردم الان همش دنبال منه و حتی واسه خاستگاری پا پیش گذاشته چون مث خیلی از دخترا بهش وا ندادم و با چندتا تیکه طلا و ساعت مارک و چیزای دیگه عاشق پیشش نشدم‌

(البته اینم بگم چون خودش هی میاد سمتم منم زیاد تمایلی بهش ندارم چون میدونم عاشقمه و توی هر شرایطی دنبالمه).. بقول یکی از دوستام هر چی بیشتر به یه پسر بر.ینی بیشتر دنبالت میوفته

اینا راجبه اخلاق بود، قطعا اهمیت دادن به ظاهر و رسیدن به خود و اهمیت دادن به خودت هم خیلی تاثیر داره اینکه طرف بفهمه این دختره خیلی با ارزشه 

این تجربه من و ادمای اطرافم بود شاید یسریا تجربه متفاوتی داشته باشن❤️

اینو من ننوشتم یکی چن سال پیش این تاپیکو زده بود گفتم شاید احتیاج داسته باشین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هیچوقت پسرا دغدغه ندارن دخترا چی میخوان چ شکلی بشیم چیکار کنیم؟؟؟؟چرا همش خانما همیشه درگیرن چیکار کنم وابسته شه دوستم داشته باشه فلان بهمان........چرا عزت نفس کم شده ؟؟؟؟؟

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

پسری مثل شما ها ک‌ تو سایت هست نه ،پسر

منظورت اونی می افته دنبال دختر ول نمیکنه؟ 

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
یه نسخه واسه همه جواب نیست داداشبرا مردم شر درست نکن با این تاپیکا مثلاً یکی بخواد با من اینطوری کنه ...

خودت نوشتی فاقد احساسات ،این برای تو صدق نمیکنه 

ولی اکثرا همینه ؛..❤️

چرا هیچوقت پسرا دغدغه ندارن دخترا چی میخوان چ شکلی بشیم چیکار کنیم؟؟؟؟چرا همش خانما همیشه درگیرن چیک ...

منم بخاطر همین گفتم این موضوعو که پسرا ب فکرش باشن و بی محلی کنین 😐😂😂

این روشی که شما گفتی فقط رو پسری جواب میده که از لحاظ ظاهری و سایر چیزها از دختره پایین تر باشه 

به ی پسر پولدار خوش قیافه یا پسری که به دختر سر تر هس بخای بی محلی کنی اونم مثل خودت برخورد می‌کنه .یهو میای به خودت میبینی خود به خود کات شد رابطه 

الان فقط کسایی که زبون باز هستن میتونن ی رابطه با ی آدم خوب داشته باشن

چرا هیچوقت پسرا دغدغه ندارن دخترا چی میخوان چ شکلی بشیم چیکار کنیم؟؟؟؟چرا همش خانما همیشه درگیرن چیک ...

چون پسرا به هر درختی نگا میکنن می بینن که گنجشکهای ارزون صف کشیدن و نشستن و بدون هیچ زحمتی میپرن تو بغل پسرا...

چون پسرا به هر درختی نگا میکنن می بینن که گنجشکهای ارزون صف کشیدن و نشستن و بدون هیچ زحمتی میپرن تو ...

از بی عقلی و بیکاریه مطمئن باش

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!