someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1658 عنوان پریود نمیشم 129 بازدید | 4 پست سه ماهه زایمان کردمبعد از چهل روز و اینا دوبار پریود شدمولی الان نزدیک به دوماهه پریود نشدمقبل از بارداری کیست تخمدان داشتمالان نمیدونم دارم یا نهبیبی چک هم گذاشتم منفی بود تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️ 1403/07/10 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 اگه شیر میدی طبیعیه من ۸ ماه بعد زایمان پریودم شروع شد دوستم تا زملنی که شیر میداد پریود نمیشد زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1658 طبیعیه؟ تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1658 اگه شیر میدی طبیعیه من ۸ ماه بعد زایمان پریودم شروع شد دوستم تا زملنی که شیر میداد پریود نمیشد شیر میدمپس چطور حاملگی امکان داره ولی پریود نمیشه آدم؟ تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 شیر میدمپس چطور حاملگی امکان داره ولی پریود نمیشه آدم؟ خیلی هام حامله نمیشن دوستم نمیشد اما میگن حواستون باشه ریسک نکنید چون شما نمیدونی که ماه بعد پریود میشی یا نه که زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه