سلام ، من نه خانواده درست حسابی دارم ، نه دوستی چیزی ، تک فرزند هم هستم ، کلا با کسی در ارتباط نیستم ، اوضاع مالیم هم خیلی اوکی نیست ،تک و تنها ، وسواس و افسردگی هم دارم ، به نظرتون میشه توی چنین شرایطی امید به زندگی داشت ؟
من کالسکه و صندلی ماشین بچهمو از بیبی لایف گرفتم، تا الان که خیلی راضیام. موقع خرید هم کلی سؤال داشتم، با حوصله راهنماییم کردن. مامکوزی و بیبی برزا هم دارن 🥰 اینم سایتشون، گفتم بذارم شاید به درد یه مامان دیگه هم بخوره:
اصلا دوست ندارم ازدواج کنم و خانواده تشکیل بدم چون واقعا خودم زندگی خوبی نداشتم ، که یه مشت بدبخت دی ...
تا وقتی با خودت کنار نیومدی به نظرم این تصمیمت تصمیم درستیه.
منم تصمیم گرفتم تا وقتی اعتماد به نفسم درست نشده ازدواج نکنم. چون اینجوری فقط برای اینکه حس ناکافی بودن نداشته باشم مجبورم با آدم های خیلی پایین تر از خودم ازدواج کنم.