2777
2789

۴ ساله سزارین کردم راضیم بی نهایت صددرصد اگ بخوام بچه بیارم سزارین انتخابمه...نمیدونم چرا از اسم طبیعی هم وحشت دارم🤐

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبیعی اجباری بودم بیمارستان خصوصی مامای همراه هم داشتم 

کابوس زندگیم شده الان از بارداری دوم میترسم 

دردش رو فراموش کردم عوارض و وحشت اتاق لیبر یا درد هنوز بعد از 5سال باهام هست

البته بدن هر کسی فرق میکنه 

متاسفم عزیزدلم انداره لگن و بچتون چقدر بوده؟؟

لگن رو معاینه کرد دکتر گفت خوبه ولی با آمپول فشار زدن دردم شروع نشد کیسه ابو پاره کردن ولی بجه پایین نمیومد با وکیوم زایمان کرد ولی سزارین نکرد با اینکه شرایط سزارین داشتم بند ناف سه دور دور گردن بچم بود بعد از زایمان گفت بهم

وزن بجه سه کیلو و نیم بود

الان بعد از 5سال خسته بشم زیاد راه برم نزدیک پریودی لگنم درد میکنه نمیدونم ربطی داره یا نه

من سزارین شدم وخیلی راضیم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من تجربه دو تا زایمان رو دارم صددرصد سزارین رو پیشنهاد میکنم سه ماهه سزارین کردم همه چی عالی

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

من درد طبیعی کشیدم بعدم اورژانسی سزارین شدم خیلی عمل خوبی بود الانم باردارم نزدیک های زایمانم هست خوشحالم ک میخوام عمل بشم 

من ماما داشتم از قبل هم گفته بود لگنت خوبه بچه هم ۳۲۰۰ بود ولی ۲ روز درد کشیدم و هیچی

سزارین ولی اگه برگردم به عقب منو بکشن با بی حسی از کمر نمیرم و میگم تمام بیهوشم کنن چون بی حسی ۷ روز فقط درد شدید سر و گردن داره اونم نه درد معمولی دردی که از خدا دیگه طلب مرگ میکنی و باید سه بار بری سرم آمپول بزنی بعد یه هفته خوب بشی من تا عمر دارم اون دردی که کشیدم و یادم نمیره