2777
2789
عنوان

درامد مواد غذایی

1093 بازدید | 12 پست

کسی دور برتون هست فروشگاه عمده مواد غذایی داشته باشه؟ میشه ازش بپرسین خودشون جنس هاشونو از کجا میخرن؟؟

بنظرتون میشه ما از اونجاها بخریم و به عمده فروشا بفروشیم؟؟ بنظرم سود خوبی داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ازخود کارخونه بخری منم دقیقا تو همین فکرمم

مطمعنی فقط باید از کارخونه بخریم؟

واقا توی همین فکری؟؟ چه جالب. به نتیجه ای هم رسیدی؟؟

منکه از بس فکر کردم رد دادم

منظورت این برنج و خواربارفروشی هاست که روغن و رب و حبوبات و قند شکر و تن ماهی میفروشن؟

اره دقیقا همینارو میگم. جنسهاشونو ازکجا میخرن دقیقا؟؟

اگه بشه ما از اصلی بخریم به اینا بفروشیم فک کنم سود خوبی داره

مطمعنی فقط باید از کارخونه بخریم؟واقا توی همین فکری؟؟ چه جالب. به نتیجه ای هم رسیدی؟؟منکه از بس فکر ...

ببینید اگه بخوای از کسی که عمده میاره(واسطه) بخری مسلما باید یه سودی به اون بدی تازه شما باید بفروشی به خرده فروش ها یه سودی هم شما باید بگیرید تازه خرده فروشم باید یه سودی بکشه روی اون جنس و بده دست مشتری اینطوری هزینه خیلی میره بالا ولی اگه بدون واسطه بخری معلومه که شما این وسط برد میکنید و هزینه ها هم به شکل قابل توجهی کاهش پیدا میکنه واسه همینه باید بدون واسطه بخری 

بله تو همین فکرم چون به نظرم با اینکه شغل پرکاری هست ولی درآمدش خوبه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
ببینید اگه بخوای از کسی که عمده میاره(واسطه) بخری مسلما باید یه سودی به اون بدی تازه شما باید بفروشی ...

اره. کاملا درست میگی. من خیلی پرس و جو کردم.

دقیقا اگه بتونی از اون اصلیه که حالا نمیدونم کجاست بخری و بتونی به عمده فروش بفروشی خیلی خوبه. بالاخره اون جنس از یکجایی برای عمده فروش میاد دیگه.

من خیلی پرسیدم. مثلا سوپر مارکت تن ماهی طبیعت رو میده ۸۷ تومن، عمده فروش پرسیدم میداد ۶۵ تومن. از عمده فروش پرسیدم خودت چقد میخری گفت ۶۲ تومن.

بعد زنگ زدم کارخونش، گفت میدم ۶۶ تومن. درحالیکه باید خیلی ارزونتر بده. این وسط نمیدونم کجای کار اشتباست💔

اره. کاملا درست میگی. من خیلی پرس و جو کردم.دقیقا اگه بتونی از اون اصلیه که حالا نمیدونم کجاست بخری ...

چطوری قیمت خرید عمده فروش باقیمت فروش کارخونه اینقدر متفاوته ؟؟منم الان واقعا تعجب کردم 

ولی به نظرم محصولات کشاورزی سود خوبی داره  که مستقیم از خود کشاورز بخری 

یه خانومی همین جا گفت پسته از کشاورز خریده با کارگر برای چیدن و بار زدن واسه بازار تهران ۳۵۰ میلیون پاش دراومده ولی همون بارو ۶۵۰ میلیون رد کرده ببین چقدر سود کرده 

چطوری قیمت خرید عمده فروش باقیمت فروش کارخونه اینقدر متفاوته ؟؟منم الان واقعا تعجب کردم ولی به نظرم ...

اره میگم. واقا خودمم تعجب کردم.

اره پسته هم خوبه شنیدم. ولی من هیچی ازش سر درنمیارم.

میگن خشک کردن داره، طعم دار کردن و...

ایدی اون خانومه رو نداری؟

چطوری قیمت خرید عمده فروش باقیمت فروش کارخونه اینقدر متفاوته ؟؟منم الان واقعا تعجب کردم ولی به نظرم ...

قیمت عمده فروش از کارخونه کمتر بود، همینقد مسخره...

اره میگم. واقا خودمم تعجب کردم.اره پسته هم خوبه شنیدم. ولی من هیچی ازش سر درنمیارم.میگن خشک کردن دار ...

نه متاسفانه اسم کاربریشون را فراموش کردم

به جز این عمده فروشی و پسته، ایده ی دیگه ای ندارین؟

کارگاه تولیدی 

تجارت (البته برای تجارت حداقل دوسال باید تجربه کاری تو بازار داشته باشید)

شغل فنی (مکانیکی و جوشکاری ،برقکاری ساختمان و اینطور چیزا که درآمدشون واقعا خوبه ولی یادگیریشون زمان بر هست)