2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا که پشت سر هم دارم تو زندگی بد میارم اگه دستاوردی داشتم تاپیک میزنم شیرینی میدم

وای بخدا منم همینم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
یعنی دست به هرکاری میزنم به عن تبدیل میشه

منم🤣🤣🤣

من تا خرخره تو لجنم.هرچسم دست و پا میزنم که دربیاما بیشتر فرو میرم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
چطوری ؟واقعا بزرگه

راه های زیادی رفتم تهش یه ذکر بود که دستم و گرفت هرروز هرچقدر درتوانم بود ذکر استغفار میگفتم پشت بندش نمازامو درست کردم و وقتی دیدم از نظر روحی حالم داره خوب میشه کم کم سعی کردم به روال طبیعی زندگی برگردونم خودم و مجاب کردم ورزش ،مطالعه ،بودن باادمهای خوب هرچیزی که حالم و خوب میکرد فکر کنم بعد هشت سال الان تبدیل به یه آدم نرمال شدم 

راه های زیادی رفتم تهش یه ذکر بود که دستم و گرفت هرروز هرچقدر درتوانم بود ذکر استغفار میگفتم پشت بند ...

خدا رو شکر عزیزم خوشحالم برات   

منم چند روزه سر نمازم استغفار میکنم ولی نمیدونم خدا منو میبخشه یا نه 

خدا رو شکر عزیزم خوشحالم برات منم چند روزه سر نمازم استغفار میکنم ولی نمیدونم خدا منو میبخشه یا نه

حتما میبخشه زیاد بگو خارج از تایم نماز سعی کن روزی زیر هزار نشه مثلا کم کم خودت متوجه تغییرات میشی

حتما میبخشه زیاد بگو خارج از تایم نماز سعی کن روزی زیر هزار نشه مثلا کم کم خودت متوجه تغییرات میشی

انشاالله 

راستش زمانی که شیطان اذیتم میکنه استغفار میکنم نمیخوام اصلا صداشو بشنوم راستش به دارو احتیاج دارم ولی به خاطر دختر شیرخوارم نمیتونم برم روان پزشک میترسم داروها تو شیر اثر بذاره