2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم پیام‌بدم

138 بازدید | 6 پست

بخاطر خرید فرش و خورده ریزه خرید عروسی که حرف زدیم اونا بخرن ماشینمونو فروخت یه ماشین ارزونتر بخره و اونارم بخره یکمشم بزاره رو رهن خونه یه مقدار داریم یه کنم میخاد بزاره روش من بهش گفتم نفروش گف نه می‌خوام بخرم زشته از مامانتینا خلاصه فروخت و من باهاش دعوا گرفتم دیروز از سرکار برگشت من زنگ نزدم بهش خودش زنگ زد گفت خسته نباشم مرسی که واسه زندگیمون تلاش میکنم گف یه زنگ بزنی بد نمیشه ها منم گفتم وقتی حرفم  برات ارزش نداره کار خودتو میکنی 

برایچی  زنگ بزنم اونم عصبی شد داد زد گف بقیه چیزا مهم‌تر از ماشینه خونه و فرش ها مهم تره تا ماشین گفتم من نمیخوام عصبی شد قطع کرد دیگه ام تا الان زنگ نزده 

یبار پیام دادم چیکار می‌کنی خوبی کجایی

جواب نداد

حالا می‌خوام پیام بدم سرکاره بگم میدونم توام تحت فشاری منم بخاطر فروش ماشین اصلا حالم خوب نبود منو ببخش 

بنظرتون پیام بدم؟؟خواهرانه کمک کنین نمی‌دونم پرو‌میشه یا نمیشه یا درسته پیام دادن یا نه بیخیال باشم خودش بیاد خودشم این قهر نمیکنه بکنه راحتذیه هفته بعد شاید خودش پیام بده 

حالا چیکار کنم

خب که چی مثلا ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه پیام نده پیام اولتو جواب نداده هیچ وقت دومی رو نفرست . یعنی عادتش بدی به معذرت خواهی دیگه مقصرم باشه جلو نمیاد 🤐 بعدشم باید اول هر طور بود قلبتو با محبت راضی میکرد بعد میفروخت