2777
2789
عنوان

بچه ها حق با منه یا نه

167 بازدید | 22 پست

من خاستگار دارم روستا زندگی میکنه نمیخوام به روستاییا توهین کنمم خب جواب رد دادم چونکه خب شرایط زندگیمون فرق داره نه اون به من میخوره نه من به اون طلبکارانه گفت که دلیلت مثلا برای رد چیهه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب

بعد گفتم ببین من دانشگاه دارم میرم درس میخونم زبان میخونم کلا تو اجتماعم گفت که نه ینی چی زن باید کار کنه من خودم  کار میکنم  و اینا. گفتم که خب این پولایی که در میارم برا خودمه میخوام مستقل باشم گفتم خب خونه پیش خانوادم تو شهر میخوام گفت من روستا خونه دارم  ناراحت نمی دونم چرا حس بدی گرفتم خب جواب رد دادم چرا اینقدر طلبکار بودد

بعد گفتم ببین من دانشگاه دارم میرم درس میخونم زبان میخونم کلا تو اجتماعم گفت که نه ینی چی زن باید کا ...

حق با توئه و خوب کردی جواب رد دادی مردم چه توقعا دارن

بدم میاد از مردایی که نمیخوان زن مستقل شه

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋
اگه امکانات روستاشون قابل قبوله و وضع مالیش خوبه به نظرم تجدید نظر کندختر عموم شهری بود شوهر کرد روس ...

ببین کلا تو حرفاش هم معلوم بود اصلا به سبک خانواده ما و دومادمون نمیخوره خیلی تو حرفاش مثلا میگفت اره من یکاری رو کردم بعد ریدم خیلی بدم اومد از طرز حرف زدنش

خیلی پرروئه طلبکاره می‌گفت نه تامینی فلان ایناااا اصلاا اجازه نمیداد شرایطمو بگممم

همون بهتر ردش کردی ادم پرو توهم بهش میگفتی تایپم نیستی هیچ جوره بهم نمیاییم

حق با توئه و خوب کردی جواب رد دادی مردم چه توقعا دارنبدم میاد از مردایی که نمیخوان زن مستقل شه

میگفت بیای روستا اونجا عموهام هستن باید پوششتو تغییر بدی گفتم خب از رپستا خودتون ببر می‌گفت نه من زن روستایی نمیخوام 

جواب رد دادی دیگه جوابشو نده من قبلا وقتی کسی خواستگارم بود جواب رد که میدادم باهاش اتمام حجت میکردم اگه شمارمو داشت میگفتم حق نداری تماس بگیری یا پیام بدی اگه نه هم میگفتم هر جا منو دید بی تفاوت رد شه خداروشکر هیچ وقتم مشکلی پیش نیومد البته الان دیگه مجرد نیستم