من خاستگار دارم روستا زندگی میکنه نمیخوام به روستاییا توهین کنمم خب جواب رد دادم چونکه خب شرایط زندگیمون فرق داره نه اون به من میخوره نه من به اون طلبکارانه گفت که دلیلت مثلا برای رد چیهه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد گفتم ببین من دانشگاه دارم میرم درس میخونم زبان میخونم کلا تو اجتماعم گفت که نه ینی چی زن باید کار کنه من خودم کار میکنم و اینا. گفتم که خب این پولایی که در میارم برا خودمه میخوام مستقل باشم گفتم خب خونه پیش خانوادم تو شهر میخوام گفت من روستا خونه دارم ناراحت نمی دونم چرا حس بدی گرفتم خب جواب رد دادم چرا اینقدر طلبکار بودد
اگه امکانات روستاشون قابل قبوله و وضع مالیش خوبه به نظرم تجدید نظر کندختر عموم شهری بود شوهر کرد روس ...
ببین کلا تو حرفاش هم معلوم بود اصلا به سبک خانواده ما و دومادمون نمیخوره خیلی تو حرفاش مثلا میگفت اره من یکاری رو کردم بعد ریدم خیلی بدم اومد از طرز حرف زدنش
جواب رد دادی دیگه جوابشو نده من قبلا وقتی کسی خواستگارم بود جواب رد که میدادم باهاش اتمام حجت میکردم اگه شمارمو داشت میگفتم حق نداری تماس بگیری یا پیام بدی اگه نه هم میگفتم هر جا منو دید بی تفاوت رد شه خداروشکر هیچ وقتم مشکلی پیش نیومد البته الان دیگه مجرد نیستم