2777
2789
عنوان

آی وی اف موفق

864 بازدید | 16 پست

یکی از دوستان بعد چندین سال با آی وی اف باردار شده بی بی چک و ازمایش هم مثبت شده.تیتر بتا هم در 14روز بعدانتقال 2500شده.تازه رفته سونو واژینال گفتن عروق خونی دورساک کدره شاید جنین رشد نکنه.برای کسی تا بحال اتفاق افتاده.تازه 4هفته و 3روزشه

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه زود رفته سونو يكم صبر كنه

اتفاقا ماهم همینو بهش میگیم چون خود دکتر زنان سونو کرده متخصص زنان بوده نه سونوگرافی

اتفاقا ماهم همینو بهش میگیم چون خود دکتر زنان سونو کرده متخصص زنان بوده نه سونوگرافی

اخه به دوستت بگو تو ٤ هفته كدوم دكتر اونقد دقيق ميتونه عروق رو ببينه 

٢ هفته ديگه بره 

انشالله سالمه 

خودشم نه دكتر زنان 

دكتر راديولوژيست كار بلد

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
خودش خیلی غصه میخوره بعد از 12سال 

عزیزم تو بارداری با روش مصنوعی این مشکلات هست، زمان سونو زود نیست، چون برخلاف بارداری طبیعی باید اول ساک حاملگی مشخص بشه که محل حاملگی داخل رحم هست نه خدای نکرده جای دیگه، احتمال زیاد هماتوم داره ، که خیلی امر طبیعی تو این نوع بارداری،بگو امیدش به خدا باشه و استراحت کنه،دوست داشتی بزن رو امضام تاپیک ما همه اطلاعات بالاییدارن.

عزیزم تو بارداری با روش مصنوعی این مشکلات هست، زمان سونو زود نیست، چون برخلاف بارداری طبیعی باید اول ...

هماتوم چیه

ببین به دوستت بگو نترسه، تعداد جنینا چون بیشتر از یه دونه است معمولا این چیزا هست، شرایطش چه جور؟ لک ...

نه همه چیز خوبه.تیترشم خوبه.دکتر گفته شاید رشد نکنه

عزیزم تو بارداری با روش مصنوعی این مشکلات هست، زمان سونو زود نیست، چون برخلاف بارداری طبیعی باید اول ...

گفتن ساک 3میلی متره داخل رحم.

نه همه چیز خوبه.تیترشم خوبه.دکتر گفته شاید رشد نکنه

هماتوم لخته خون، معمولا تو بارداریه ماها که با ای وی اف پیش میاد، مهم نیست با استراحت حل میشه، بگو فقط استرس نداشته باشه، دعاش میکنیم، خداروشکر شرایطشم خوبِ، فقط بگو اگر میره دکتر بره حتما پیش دکتر زنان که متخصص ای وی اف و نازایی این خیلی مهمه.