2777
2789

الان ماه ۷م 

جنسیت بچه مو تو این قبلیا صدرصد نگفتن. میخوام تا اخر بارداریم یکبار دیگ بیشتر سونو نرم

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

وای من انقدر سونو رفتم الکی ها الکی متنفر کرد دکتر منو از حاملگی ولی همون ان تی اول فهمیدم جنسیت رو هر چند من خودم از هکون روز اول چهار هفتگی میدونستم جنسیت بچم چیه حس ششم من دروغ نمیگه بهم و همونم شد دقیقا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من انقدر سونو رفتم الکی ها الکی متنفر کرد دکتر منو از حاملگی ولی همون ان تی اول فهمیدم جنسیت رو ...

خب من الان میخام سیسمونی بخرم باید مطمئن بشم 

آخرین سونویی ک شما دادی کی بود؟ هفته های آخر بود؟ حتما باید انجام داد؟

خب من الان میخام سیسمونی بخرم باید مطمئن بشم آخرین سونویی ک شما دادی کی بود؟ هفته های آخر بود؟ حتما ...

تو ان تی جنسیت و میگن من چهار ماهگی خریدم چطور بهت نگفتم احتمال ۹۰ درصد باید دختر باشه واسه همین معلوم نیست 

غیر از دوتا ان تی، اون یکی دیگ رو هفته چند بودی؟

31 

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
توی ۷ ماه هنوز جنسیت معلوم نیس؟

من تو دوتا سونوی قبلیم هردوشون جنسیت بچه رو احتمالی گفتن

الان ماه هفتم میخام بگم دکترم سونو بنویسه برام ولی خب میگم باز اگر قراره چنوخ دیگ سونو بنویسن الکی یک سونو اضافه ندم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز