2777
2789

خانما کسی هست که فوتبال حرفه ای بازی کنه؟ آیا توی تیم خاصی بازی میکنید حالا هر رده م دسته ای، از چه سنی شروع کردید؟ به نظرتون بعد ۱۸ هم میشه موفق شد؟ کلا توصیه هاتون چیه؟ ممنونم 🙏🏻

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

من ۱۶ سالمه یه سالیه فوتبالو شروع کردم البته ۱۰ ساله ورزشو دارم چیزای مختلف میرفتم قبلش

من راستش الان دیگه هدفم فوتبالیست شدنه کامل و هرروز تمرین و.. و تو تیمم

ببین ۱۸ هم میتونی شروع کنی ولی اینو بدون خیلی خیلیی باید تمرین کنی اگه حرفه ای میخوای دنبالش کنی باید با برنامه پیش بری و اینکه اگر صد خودتو واقعا بزاری چرا نشه؟

من ۱۶ سالمه یه سالیه فوتبالو شروع کردم البته ۱۰ ساله ورزشو دارم چیزای مختلف میرفتم قبلشمن راستش الان ...

مرسیییی🤍🤍🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش پیج سعید حمیدزاده هم حتما سر بزن تمریناتش عالیهLeosaeed.adrenalin

مرسی، پیجشو دیدم تا حالا

ببخشید یه سوال شما گفتید که توی تیم هستید منظورتون تیمی هستنش که توی دسته های رسمی بازی میکنه؟( فضولی نباشه البته از روی کنجکاوی پرسیدم چون گفتید یک سالی هست که کار میکنید واسم جالب بود که انقدر زود وارد یه تیم بشید)

مرسی، پیجشو دیدم تا حالاببخشید یه سوال شما گفتید که توی تیم هستید منظورتون تیمی هستنش که توی دسته ها ...

همون تیمی که از اول باهاش شروع کردم و فعلا هنوز وارد تیم رسمی نشدم