بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سوتی میخای 🥴 تاحالا شنیدی یه مرد بگه قدم نو رسیده مبارک بعد خانم در جواب بگه همچنین ؟؟؟؟بله من همچین ادمی هستم
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
سوتی ک زیاد دادم یه بار دوران نامزدی دعوا بدی با هم کردیممن از قهر بهش گفتم همه مردا سر و ته یه کالب ...
😁😁😁😁
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
همین نبوده تاحالا بابا یا مامانتونو ب اسم نامزد یا عشقتون صدا کردین ؟؟؟من زیاددد و بعدهم با اه و افسوس و دوبار سرتکون دادن پدرم فهمیدم چ گندی زدم
رفتم آندوسکوپی وقتی به هوش اومدم میگن هذیون میگفتی شوهرم میگه جلو اون همه آدم به من می گفتی گوزو بیچ ...
🤣🤣🤣🤣
به مادرم گفتم شوهرم هروقت بهم پول میده اصلا نمی پرسه چیکارش کردی هروقت بخوام بهم دول میده مادرم یه لبخندی زد خودم غش کردم گفت خداروشکر هم بهت پول میده هم دول