یبار داداشم اومده بود خونمون شب موندن یه پسر خیلی شیطونم داشت شب پیش من خوابید عادت داشت صب زود بیدار شع صب ساعت شیش صب هی منو تکون میداد عمه گرسنمه منم از شانس بدم همون موقع یه صدایی دادم وحشتناک کلا پریدم از ترس اینکه نگه بردم کلی پنیر و چایی شیرین بهش دادم عاشق چایی شیرین بود گفتم نمیگه خب بچه اس یادش رفته چندباری هم اون وسط هی پرسیدم جون عمه اون صدا چی بود پدر سگ گف کدوم صدا .....یه دوساعت بعدش باباش بیدار شد دویید رفت جلوش گف واااای بابا عمه بلند گفت زاااااارت 😐😑ب بچه ها اعتماد نکنید
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
به مادرم گفتم شوهرم هروقت بهم پول میده اصلا نمی پرسه چیکارش کردی هروقت بخوام بهم دول میده مادرم یه ل ...
دول چیه 😐
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))