2777
2789

یبار داداشم اومده بود خونمون شب موندن یه پسر خیلی شیطونم داشت  شب پیش من خوابید عادت داشت صب زود بیدار شع صب ساعت شیش صب هی منو تکون میداد عمه گرسنمه منم از شانس بدم همون موقع یه صدایی دادم وحشتناک  کلا پریدم  از ترس اینکه نگه بردم کلی پنیر و چایی شیرین بهش دادم عاشق چایی شیرین بود  گفتم نمیگه خب بچه اس یادش رفته چندباری هم اون وسط هی پرسیدم جون عمه اون صدا چی بود پدر سگ گف کدوم صدا .....یه دوساعت بعدش باباش بیدار شد  دویید رفت جلوش گف واااای بابا عمه بلند گفت زاااااارت 😐😑ب بچه ها اعتماد نکنید 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

به مادرم گفتم شوهرم هروقت بهم پول میده اصلا نمی پرسه چیکارش کردی هروقت بخوام بهم دول میده مادرم یه ل ...

دول چیه 😐

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توشهر ما به اندام خصوصی پسر میگن دول

خدا نکشت 🤣🤣🤣🤣