2777
2789
عنوان

دلم میخواد ازدواج کنم سی ساله شدم

262 بازدید | 17 پست

حس خوبی ندارم آنقدر تنهام 

حرف مردم ...نگاهشون 

حس عذاب وجدان میاد سراغم اگه تاابد تنها بمونم 

چه اشتباهی کردم حرف مامانم گوش کردم و خواستگاری که پسندیدم رو رد کردم 

توروخدابیاید تاپیک اخرم خیلی مهمه😭😭

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش...شاغلیگ

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

شایدقسمت نبوده گلم .ایشالاه یه بخت خوب زودی نصیبت بشه .

ممنون عزیزم ...امیدوارم 

هردو همدیگرو پسندیدم شرایطش خوب بود خیلی دوسم داشت چند وقت بود خواستگارم بود

خب بستگی داره همه مردان که بد نیستن شما متاهلی

نه خداروشکر متاهل نیستم😑

نمی گم همه بد هستن. ولی حوصله صرف کردن انرژی روانی روشون رو ندارم. حوصله هندل کردن و مسئولیتاشو ندارم. بخاطر adhd که دارم روی طرف مقابلم که عاشقشم بیش از حد تمرکز میکنم و تماما خودمو وقف طرف مقابلم میکنم. برای همین زجر میبینم. انگار دارم خفه میشم. انگار زندانیم. بعد فکر کن طرف مقابلم به اندازه من توجه نمیکنه...

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله