2777
2789
عنوان

خواهر عقده ای خسته ام کرده😭😭

641 بازدید | 24 پست

تو تاپیکای قبلیم راجع به خواهرم گفتم از اینکه چقدر بهم حسودی میکنه و دائم در حال مقایسه ی زندگیامون هست تو این مدت که من اومدم خونه ام خیلی سرد برخورد میکنه باهام و هرچی ازش میپرسم تند جوابمو میده، الان چند روزه بهم گیر داده که من ضامن وام ازدواجش بشم ولی من نمیخوام چون میدونم از پسش برنمیاد اصلا هم مسئولیت پذیر نیس شوهرشم خودشو کشیده کنار حتی وام خودشو برنداشته میگه حوصله این مسخره بازیارو ندارم. 

الان خواهرم از مادرم پیغام فرستاده که یا باید ضامن بشم یا کلا قیدشو‌ بزنم حتی حق ندارم مراسمش برم😔 توروخدا بهم بگین چی بگم بهش؟ چیکار میتونم بکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شاغل نیستی که اصلا قبول نمی کنن ضامن بشیاگه شاغلی بگو از محل کارم نانه کسر حقوق نمیدنیا بگو ضامن ...

شاغلم، مشکل اینه اخرین بار که میخواستم چک‌کنم ببینم میتونم ضامن شم یا نه از لپ تاپ خواهرم استفاده کردم برا چک کردن گواهی کسر حقوق الان رفته خودش چک‌کرده میگه میتونی ضامن شی🤦🏻‍♀️ چند روز پیش غیرمستقیم گفتم بدهی اینا داریم باید وام بردارم برا خودمون که بدونه برا خودمونم گواهی کسرحقوق لازمه ولی ول کن نیست از بس تو خونه مون جنگ اعصاب راه انداخته مامانم تا زنگ میزنه به جا احوال پرسی میگه بیا ضامنش شو‌ و...

چه بهت. بذار قیدتو بزنه راحت بشی. وگرنه این چیزی که تو تعریف کردی حتی اگر داشته باشه هم واسه اینکه ت ...

منم از همین میترسم😭 

خودش خانه داره شوهرشم شغلش ازاده از طرفیم جفتشون بی مسئولیتن. قبلا گفته بود به شوخی گفته بود ضامنم شو‌ با خنده گفتم قسطاشو نمیدین بدبخت میشم هر هر خندیده گفته خواهر به درد همین چیزا میخوره تو قسطارو میدی🤦🏻‍♀️

منم از همین میترسم😭 خودش خانه داره شوهرشم شغلش ازاده از طرفیم جفتشون بی مسئولیتن. قبلا گفته بود به ...

چک از شوهرش بگیر. بگو فقط در صورتی که چک بدین که مطمین بشم قسطاشو میدین ضامن میشم نمیدونم یک شرط مسخره بذار طلاهاشو به عنوان ضمانت بگیر. خوبه خواهر بزرگتری و اون اینقدر زور میگه . خیلی لوسش کردین.

بگو همسرم راضی نیست

بااین حرفا قانع نمیشه اصلا😔 شروع میکنه به بد و بیراه گفتن که به اون ربط نداره و... 

از طرفیم اگه قبول نکنم میدونم دیگه ارتباط مون قطع میشه چون همینطوریشم دنبال بهونه اس

چک از شوهرش بگیر. بگو فقط در صورتی که چک بدین که مطمین بشم قسطاشو میدین ضامن میشم نمیدونم یک شرط مسخ ...

اره راس میگین شاید چک‌رو بتونم بهونه کنم اگه داد که هیچی ضامن میشم اگه نداد منم ضامن نمیشم. 

این فقط ذره ای از زور گفتناشه🤦🏻‍♀️ حتی به پدرو مادرمم سر جهیزیه زور میگه🤦🏻‍♀️ همه مونو جون به لب کرده🥲

بااین حرفا قانع نمیشه اصلا😔 شروع میکنه به بد و بیراه گفتن که به اون ربط نداره و... از طرفیم اگه قبو ...

بازم میگم نکن بگو نمیتونم خواهرشوهرتو برادرشوهرتو بگو ضامن شن

به درک بره نمیدونم چرا ایرانیا انقد وابسته ن . منفعت باید دو طرفه باشه . بعدم اون آبروش میره تو عروس ...

😔😔😔😔

تا بوده همین بوده همشم بخاطر نوع تربیت خانواده مون هست که از من انتظار بزرگی و بخشش داشتن تو هر موقعیتی

شاغلم، مشکل اینه اخرین بار که میخواستم چک‌کنم ببینم میتونم ضامن شم یا نه از لپ تاپ خواهرم استفاده کر ...

زیر بار نرو چون زور میگه . جواب مادرت هم قاطع بده.شل بازی در نیار که زندگی باید بسازی .زمینه سواستفاده فراهم‌نکن.

من‌خودم هم ضامن خیلیا شدم هم دیگران ضامنم شدم وای کسی بخواد شاخ و شونه بکشه هرگز کوتاه نمیام