2777
2789

میگه پونصد جور میکنم بهت بدم 

قبلا هم یه مقدار دادم ، طلاق بگیریم 

یعنی قیافه ی زنه رو میبینم چشام گرد میشه 

مطلقه هست و یه پسر نه ساله داره 

دوساله باهاش در ارتباطه 

حداقل من در این حد میدونم 

راستی راستی دیگه به آخر خط رسید زندگیم 

یه دختر ده ساله دارم دلم براش میسوزه

دخترمو پیش خودم میارم ولی دلم براش میسوزه همچین پدری داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که به زن و بچه‌ی خودش رحم نمی‌کنه می‌خوای به دیگران رحم کنه؟

آخر و عاقبت نداره این کارا

خوش به حال دخترت که مادری مثل تو داره 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

شمارو یادمه همسرتون بیماری روانی داشت،خب الان باید خوشحال باشی که خیلی اذیت بودی پیشش 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

واقعا شوهرت ذاتش خیلی کثیفه 

همچین پدری نباشه خیلی بهتره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شوهرت که بیمار بود ، خدایا امروز روز باید از مرد بیمار هم ترسید که نره پی عیش و....

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

آخی عزیزم💔💔

چه بخوایم چه نخوایم خیانت و طلاق خیلی خیلی زیاد شده 💔

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️