2777
2789

ما چند بار تو خونه بحث کردیم صدامون رفته بالا با تلفن هم با مادرم حرف میزنم فک کنم همه رو میشنوه ،امروز تو خیابون دیدمش همین که منو دید خییلی تابلو پوزخند زد با حالت تمسخر ،منم فهمیدم سلام ندادم بهش شلوغ هم بود نگاش نکردم که حال احوال کنم ،خییلی ناراحت شدم بع نظرتون دیدمش چه برخوردی کنم این سری

اینم بگم هر سری منو میبینه زل میزنه به کفش هام 

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برخورد لازم نداره

تو دعوا و بحث مراقب باش صداتونو بقیه نشون عزیزم

ما هم یه همسایه داریم ، من تابحال ندیدمش و حتی نمیدونم قیافه‌اش چه شکلیه اما میتونم کل مشکلات زندگیشو برات تعریف کنم و بگم تو دعوا بهم چی میگن 

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

وا ..یعنی جی زل میزنه کفشات!!!محل نده زن وشوهر دعوا کننن چیز ا باور کنن ..ولی سعی کنین با صحبت کردن در مورد اون موضوع راه حل پیدا کنین تنش تو خونتون نباشه میخوای دعوا کنین بیرن بیرون بزنین تو سر هم توام بزنی البته ها ..سعی کن همسایه نفهمه ..خودشون هزار تا مشکل دارن ولی یواش خودشون حل میکنن کسی متوجه نمیشه ..

تو از کجا فهمیدی تو ذهنش اینایی که میگی هست ؟🙁تیپ و استایل آدمارو اول از طریق کفششون میشه سنجید خیل ...

از زبان بدن طرف عشقم 

پوزخند میزنه مستقیم رو به رو رو نگاه میکنه و سرشو برمیگردونه 

شما یه آشنا ببینتت به جای اینکه به صورتت نگاه کنه زل بزنه به کفشت حتی یه بار تو صورتت نگاه نکنه وایب منفی نمیگیری؟

واسم دعا کنید لطفا🙏

حس بدی میگیری زل بزنه به کفشات؟ این یه ترفند روانشناسیه

چه ترفندی؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ