2777
2789
عنوان

کسایی که میگم تحصیلات شعور میاره

165 بازدید | 21 پست

من حتی پزشک جراح رئیس بیمارستان میشناسم که دائم زنشو کتک میزنه و میگه میگه زن بی ارزشه باید کتکش زد 

تحصیلات متاسفانه شعور نمیاره

تحصیلات خیلی مهمه پس حتما داشته باشی عالیه

ولی ربطی به شعور نداره

بجاش یه ارزش اجتمایی خوب یا صد تا چیز دیگه داره

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما نداشتن تحصیلات صددرصد بیشعوری میاره!!!منم خودمو با همین حرفایِ مزخرف تحصیلات شعور نمیاره خر کردم ...

عزیزم مگه من گفتم آدمای تحصیل نکرده باشعورن همشون؟

تو هر دومورد آدم خوب و بد پیدا میشه به نظرم

شوهر من با زور من لیسانس گرفت!

پدرشوهر دیپلمه مادرشوهر هم خیر سرش مدیرمدرسه بوده اما مدرک فوق دیپلم!!

بعضی وقتا یه حرفا و تز هایی میدن که در حدِ یه بچه دو ساله است که حالت بهم میخوره!!

هنوز تو این باورن که مرد هرچی میگه تو باید بگی چشم...مثلا بگه درس نخونی باید نخونی!!

البته که حرفای اونا به کتفمم نیست ولی نداشتن تحصیلات چرا بیشعوری میاره!مخصوصا اگه تو یه سر و گردن ازشون بالاتر باشی!!

شوهر من با زور من لیسانس گرفت!پدرشوهر دیپلمه مادرشوهر هم خیر سرش مدیرمدرسه بوده اما مدرک فوق دیپلم!! ...

من منظورم این بود آدم تحصیل کرده لزوما باشعور نیست و خیلیام تحصیل نکردن ولی شعور دارن من خودم بابام از خیلی از تحصیلکرده ها روشن فکر تره 

من خودم دانشجوهستم

بسلامتی عزیزم

برای نکته بودن گفتم ولی شعور نمیاره شعور یه چیز ذاتیه

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بسلامتی عزیزمبرای نکته بودن گفتم ولی شعور نمیاره شعور یه چیز ذاتیه

واقعا....من خودم دانشجو هستم یه بارم راجب شعورومعرفت تو دانشگاه چیزی بهمون درس ندادن

آدم فقط اجتماعی تر و باتجربه تر بشه همین

من منظورم این بود آدم تحصیل کرده لزوما باشعور نیست و خیلیام تحصیل نکردن ولی شعور دارن من خودم بابام ...

اره خواهر ما از خانواده خودمون شانس داریم اما از شوهر نه...کلا برای ازدواج نمیشه ملاک صددرصد تحصیلات باشه باید همه جوانب رو سنجید!

نمیدونم تو از اون تایپیک قبلی هستی یا نه که طرف داشت خواستگار دوستشو میسنجدید که میگفت تحصیلات نداره و هر کسی هم که تحصیلات داره میگه بیکار بوده درس خونده!

این ادم صددرصد صلاحیت ازدواج با یه دختری که رفته دانشگاه و صددرصد فردا پسفردا میخواد بره سرکار رو نداره!

باید بره یه نفر هم سطح خودشو برداره!!

واقعا....من خودم دانشجو هستم یه بارم راجب شعورومعرفت تو دانشگاه چیزی بهمون درس ندادنآدم فقط اجتماعی ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

خوب اینجوری نیست هرکس تحصیلکرده باشعور باشه ولی میانگین ادمای باشعور در تحصیلکرده ها با توجه به تاثیرات دانشگاه و استاد و کلا این اجتماع نسبت به ادمای کم سواد و بیسواد بیشتره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!