2777
2789

؟

از یک سال پیش من علائم گیجی و اینا داشتم 

همون پارسال هم هوا سرد شد علائمم بیشتر شد 

امسال ک خیلی بیشتر شد فشار روی پیشونی انگار فک می‌کنی تپش قلب داری ولی فشار رو پیشونیه دکتر رفتم تو سرم واسم مسکن و... نوشت گفت عکس نمی‌خواد 

کسی اینطوری بوده ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من سینوزیت مزمن دارم عین شما فشار روی پشیمونی و چشام هست من دکتر میرم برام چرک خشک کن مینوسه خوب میشم اون فشار برداشته میشه 

همیشه بیزون میری زمستون و پاییز کلاه سرت کن وگرنه همیشه درگیری سرما به سرت بخوره عفونت میکنه اینا 

آره من سینوزیت مزمن دارم عین شما فشار روی پشیمونی و چشام هست من دکتر میرم برام چرک خشک کن مینوسه خوب ...

شما هم فک می‌کنی مثل اینه ک تپش قلب یا مثلا تنگی نفس داری ولی اینا نیست فشار خیلی زیاده

آره من سینوزیت مزمن دارم عین شما فشار روی پشیمونی و چشام هست من دکتر میرم برام چرک خشک کن مینوسه خوب ...

تو سرم واسم کلیدی مایسین و سفازولین و بکمپلکس و یه دارو هم واسه معده بود تو سرم واسم زد اینا واسه همون عفونته خوبه ؟ 

مثلا دانشگاه میرم تو کلاس ک کلاه نمی‌خواد ولی تو حیاط و اینا از رو مغنعه کلا همیشه داشته باشم ؟ هد بند هم خوبه ؟

تو سرم واسم کلیدی مایسین و سفازولین و بکمپلکس و یه دارو هم واسه معده بود تو سرم واسم زد اینا واسه هم ...

آره سفازولین قویه 

اما سیپروفلوکساسین و آموکسی کلا و ازیترومایسین هم خوبه برای این درد 

آره عزیزم من یهو نفسم بند میاد بخصوص موقع خواب

اولین بار ک حالم بد شده بود تو خرداد ماه پارسال بود اون موقع هم نمی‌دونستم سینوزیت دارم هول شده بودم تو بهار هم مگه هست ؟ 

[QUOTE=355371895]مثلا دانشگاه میرم تو کلاس ک کلاه نمی‌خواد ولی تو حیاط و اینا از رو مغنعه کلا همیشه داشته باشم ؟ هد ب ...[/QUOT

ببین من سرکار میرم زیر مقنعه کلاه میزارم که سرما به سرم نخوره حتی نباید بزاری سرما به بینیت برسه ماسک بزن

اصلا نگو زشته کلاه و اینا یه باد بهت بخوره به سرت به مرور اذیتت میکنه میشه برات مصیبت  

کلا باید سرت رو گرم نگهداری چاره کار همینه من الان دوساله دکتر رفتنم خیلی کمتر شده چون سرم رو گرم نگه میدارم حتی از حمام میای موهاتو سشوار بکش تو فصل سرد مراقبت میخواد 

اولین بار ک حالم بد شده بود تو خرداد ماه پارسال بود اون موقع هم نمی‌دونستم سینوزیت دارم هول شده بودم ...

ببین هر موقع که سرما به سرت برسه هست متاسفانه ببین موهات خیس باشن سرت یخ کنه دچارش میشی