2777
2789
عنوان

چرا دعوا دارین

94 بازدید | 7 پست

من دیروز یه تاپیک زدم که پسر هجده ساله ازمن خوشش اومده چیکار کنم الکی دل خوش کرده همه اومدن که تو ازبی شوهری دلتو به یه بچه خوش کردی؟  چرا یه سریا خودشونو دانای کل میدونن؟ مثلا شماها که شوهر دارین چرا هرروز دارین اینجا از شوهراتون مینالین؟ خواهشا فرهنگسازی رو اول از خودتون شروع کنید،کی گفته من دنبال شوهرم کی گفته اصلا من خواستگار ندارم؟ والا افتخار نیس ، همون شخصیتتون معرف و افتخارتونه

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

عزیزم اینجا واقعا جای درد و دل کردن و صحبت کردن راجع به یه سری مسائل نیست. چون آدم و پشیمون میکنن. من هیچوقت اینجا درمورد مسائل مهم زندگیم تبادل نظر نکردم، هیچوقتم درد و دل نکردم

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

عزیزم اینجا واقعا جای درد و دل کردن و صحبت کردن راجع به سه سری مسائل نیست. چون آدم و پشیمون میکنن. م ...

اگه غیبت مادر شوهرو خواهر شوهر بیچاره رو کنیم یا ۴ تا خالی ببندیم همه استقبال میکنن بس که ذهن یه سریا پوسیدس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به شخصه اینجا در مورد مشکلات و مسائلم حرفی نمیزنم. 

دیروز تو یه تاپیک بودم ، دو نفر داشتن با هم بحث میکردن ، بعد یکیشون تاپیک های قبلی اون یکی رو خوند و مشکلاتش رو تو سرش میزد و تحقیرش میکرد ... 

من به شخصه اینجا در مورد مشکلات و مسائلم حرفی نمیزنم. دیروز تو یه تاپیک بودم ، دو نفر داشتن با هم بح ...

عقده های درونی خودشون رو روی سر بقیه خالی میکنن

نی نی سایت خیلی فضا ش عجیبه 

من ی مدت انقد تحقیر توهین خوندم افسردگی گرفتم 

الان ماهی ی بار میام ی نگاه میکنم میرم🙁

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...
عقده های درونی خودشون رو روی سر بقیه خالی میکنن

بله دقیقا اینجا همه جور آدمی پیدا میشه. 

منم از وقتی چند نفر تو تاپیک ها بهم توهین کردن ، دیگه تو تاپیک های خیلی کمی شرکت میکنم و با دیگران هم بحث نمیکنم ، چون واقعا تحمل بی ادبی رو ندارم. 

نی نی سایت خیلی فضا ش عجیبه من ی مدت انقد تحقیر توهین خوندم افسردگی گرفتم الان ماهی ی بار میام ی نگا ...

دقیقا بهترین کاره. 

هم باید زمان حضور تو این سایت رو محدود کنیم و هم تاپیک هایی که شرکت میکنیم.