2777

200 تاصلوات

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز سفره داريم  التماس دعا  دعا كنين قسمتم بشه بوم كربلا اربعين ويزامون دير اقدام كردي ...

انشالله زود درست بشه شماهم دعاکنین من بعد11 سال مادربشم

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
امروز سفره داريم  التماس دعا  دعا كنين قسمتم بشه بوم كربلا اربعين ويزامون دير اقدام كردي ...

یه مشکل خیلی بزرگ دارم میشه سر سفره اتون برام دعا کنید ؟ایشالله ک قسمت شه برید کربلا

برا حل مشکلم میشه یه صلوات برام بفرستید🙏

بچه ها الهی همتون حاجت روا شین💚

واسه منم خیلی دعا کنین...خیلی محتاج دعام😔😔😔

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....

ایشالامشکلتون حل بشه 

توروخدابرای شفای منم دعاکنید

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔