2777
2789
عنوان

چرا زندگی بعضی زنا انقدر خوبه

344 بازدید | 20 پست

یه جاری دارم که باباش روی چشماش میذاردش. با این که جاریم ۴۰ سالشه و پدرش ۷۵ سال اما مثل یه دختر بچه قربون صدقش میره. و من جز فحش و کتک چیزی از پدرم ندیدم..

جاریم با این که اخلاق نداره اما شوهرش مثل پروانه دورش میچرخه و اجازه نمیده کسی بهش بگه بالا چشمت ابرو. بعد شوهر من به خاطر همین برادر شوهرم که بهم توهین کرد با من دعوا میکنه...

خانواده شوهرمم همش به اون جاریم احترام میذارن و دورو برشن. اون میره خونشون کباب بهش میدن من میرم املت میدن.😂

دلم از زندگیم خیلی خیلی گرفته چرا هیچ موقع من لایق عشق و محبت نبودم. خسته شدم بسکه با همه خوب بودم که شاید اونا هم با من خوب باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت گفتی عزیزم جواب سوالت رو.

وقتی پدرو مادرش رو چشمشون میزارند، همسرش هم حواسش رو جمع می‌کنه و راه اونا رو ادامه میده. بقیه هم همینطور ...

همه چیز از خانواده آدم شروع میشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
رفتار و احترام پدر مادر در سرنوشت و احترامی که دیگران به فرد میذارن تاثیر مستقیم داره

دقیقا به خدا بات موافقم انقدر هیچ کس منو ادم حساب نکرد مردمم فهمیدن من لایقش نیستم

باور کنید حس اعتماد ب نفس داشتن یکی از مواردی هست ک باعث جذب آدما میشه.

اینجور افراد خودشون رو وابسته ب هیچکس نشون نمیدن،

ورفتارشون طوری هست ک من در هر زمینه بهترین اطلاعات رو دارم،

چاشنی سیاست هم ک کارساز 

شانس فقط شانس 

چرا باید جاری من بهترین غذاها و لباسا و همه چی داشته باشه خودش و بجه هاش ولی پسرم بدون تغذیه وغذا بره مدرسه بدون شام بخوابه چرا باید کیف مردم براش گدایی کنم و خودم لباسایی که زار میزنن بپوشم 

همش شانسه بخدا شانسه 

اخلاق شوهرا هم زمین تا اسمون و خیلی چیزای دیگه

❤️

خودت گفتی عزیزم جواب سوالت رو.وقتی پدرو مادرش رو چشمشون میزارند، همسرش هم حواسش رو جمع می‌کنه و راه ...

عزیزم یه سوال پس چرا خانواده من ک منو رو چشاشون میزارن خانواده شوهرم اینجوری نشدن؟بنظر من این برای همه نیست آدم باید اول خودش برای خودش مهم باشه واینکه نوع رفتار تعیین می‌کنه بقیه چطور باما رفتار کنن

دقیقا به خدا بات موافقم انقدر هیچ کس منو ادم حساب نکرد مردمم فهمیدن من لایقش نیستم

نه کی گفته؟! 

همه لایق احترام هستن

شما به علت رفتار تند خانواده عزت نفس تون رو از دست دادین 

اگه بهش برسید رفتارشون با شما هم تغییر میکنه. البته منظورم مردمه نا خانواده همسر

معجزه کن صبر مرا 
نه کی گفته؟! همه لایق احترام هستنشما به علت رفتار تند خانواده عزت نفس تون رو از دست دادین اگه بهش بر ...

خیلی خسته شدم کلی کار کردم پول جمع کردم که اگر ازدواج کردم عزت و احترام داشته باشم. اما همین پول و خونه ای که خریدمم باعث احترامم نشد. هنوزم میزنن تو سرم. فقط دلم میخواد بمیزم

عزیزم یه سوال پس چرا خانواده من ک منو رو چشاشون میزارن خانواده شوهرم اینجوری نشدن؟بنظر من این برای ه ...

مگه شما برای خودت مهم نبودی؟ 

بچه ها چیزهای خوبی گفتند. وقتی رفتار خانواده تو فرد نهادینه میشه، اعتماد بنفس و عزت نفسش بالا میاره. مستقل رفتار می‌کنه ،برای جلب محبت دیگران خود واقعی ش رو تصنعی نمیکنه... اونوقته که بقیه هم با ناخودآگاه اون فرد همراه میشن. 

البته باید به بعضی ریز رفتارها هم توجه کرد که ما از ریز زندگی این عزیزان خیر نداریم. مثل شخصیت جاری، شخصیت همسرش، نحوه آشنایی شون و ورود اون فرد به این خانواده و ... .

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃