2777
2789
عنوان

کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 44 پست
وقتی خوشش نمیاد نگیر خب دونفره یه مینی کیک بگیر و کادوشم بده حالا اگه نمیتونی هزینه کنی تو پارکی چیز ...

خب همون کیک‌کوچیک باید تو خونه باشیم اخه چجوری ببرمش بیرون نکه ی کافه هماهنگ کنم با کیک بگیرم ببرم ولی هزینش خیلی میشع🫠

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه میدونی اخلاقش اینجوریه که بعد ممکنه ناراحت بشه نگیر، دو نفری برید رستوران، خودت اخلاقش دستت اومد ...

ناراحت میشه ولی زود از دلش در میاد معمولا 

پس هیچی کا برنامه ریزیم خراب شده🫠

خب همون کیک‌کوچیک باید تو خونه باشیم اخه چجوری ببرمش بیرون نکه ی کافه هماهنگ کنم با کیک بگیرم ببرم و ...

نه عزیزم 

کیکو سفارش بده بگو مثال ساعت شیش فلان پارک منتظر باش 

از قنادی کیکو بگیر اسنپ یا حالا تاکسی هرچی سوار شو برو توهم خونه فلان نمیخاد 

خب بگیر فکر نکنم منظورش با تو بوده باشه البته بستگی به لحنش داره

گفتش که

اصلا دوس ندارم تولدم رو جشن بگیرم

یادم نمیاد تولدم رو جشن گرفته باشم با کیکی داشته باشم

نه عزیزم کیکو سفارش بده بگو مثال ساعت شیش فلان پارک منتظر باش از قنادی کیکو بگیر اسنپ یا حالا تاکسی ...

اها ینی بهش بگم اونم بیاد ی پارکی منم برم همون پارک با کیک؟

هواهم سرده اخه😂

عیبی نداره ایشاالله ازدواج کردید رفتید سر خونه زندگیتون براش یه کیک کوچیک بگیر ۲ تایی باهم

🫠وای ینی واقعا کیکی نگیرم خیلی دوس داشتم اولین تولدشو جشن کوچولو بگیرم 

اگه بنظرتون ب مامانم بگم پنجشنبه بره خونه خاله ای چیزی🤣 

بزار من تولد اینو تنها بگیرم زشته؟

ناراحت میشه ولی زود از دلش در میاد معمولا پس هیچی کا برنامه ریزیم خراب شده🫠

اخه هم تولد بگیری هم بعد خواهش و تمنا که ناراحتیش از بین بره؟ من بودم یه راه دیگه پیش میگرفتم برای خوشحال کردنش، البته بازم میگم صلاح کارت را خودت میدونی چون هیچکس اندازه ی خودت از اخلاق همسرت خبر نداره. فقط کاری نکن که بعد از تولد ناراحتی پیش بیاد یا بخوای پشت دستت را داغ کنی دیگه تولد نگیری. انشاالله که با توجه به شناخت همسرت بهترین تولد را بگیری، بعد که گرفتی تاپیک بزن منم تگ کن دوست دارم ببینم چه فکر قشنگی کردی🌹

🫠وای ینی واقعا کیکی نگیرم خیلی دوس داشتم اولین تولدشو جشن کوچولو بگیرم اگه بنظرتون ب مامانم بگم پنج ...

ن زشتی نداره بگو مامان شاید رودروایسی داره نمیشه خودم تنها باشم براش بگیرم اگرم بدش امد میگی چون اولین سالی ک با من بودی پر شد ولی من میگم بدش میاد یه وقت برات قاطی نکنه بگه من گفتم بدم میاد چرا گرفتی

گفتش کهاصلا دوس ندارم تولدم رو جشن بگیرمیادم نمیاد تولدم رو جشن گرفته باشم با کیکی داشته باشم

اگه پم با کسی ازدواج میکردم و بهم همچین چیزی رو میگفت 

اولین کیک و اولین تولد و خودم براش میگرفتم 

ولی واقعا نمیدونم شاید واقعا دوست نداشته باشه🙄 

اخه هم تولد بگیری هم بعد خواهش و تمنا که ناراحتیش از بین بره؟ من بودم یه راه دیگه پیش میگرفتم برای خ ...

اخلاقشو هنوز نمیشناسم خیلی ولی خیلی زود ناراحت میشه

🫠🥲چشم مرسی

امیدوارم ی راهکاری به ذهنم برسه

اگه پم با کسی ازدواج میکردم و بهم همچین چیزی رو میگفت اولین کیک و اولین تولد و خودم براش میگرفتم ولی ...

منم دوس داشتم اینجوری باشه

ولی میترسم ناراحت بشه واقعا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز