2777
2789
عنوان

شوهرم ماشینمونو فروخت منم قهر کردم

530 بازدید | 36 پست

انگار ماشین فروختن بچه بازیه اصلا به فکر آینده نیس ما عقدیم یک سال و نیمه دو‌تا وام برداشتیم یکی برام سرویس عروسی خرید در حد توان یکمشم گزاشت رو ماشین. و ماشینو عوض کردیم عید بود چون وام برداشتیم قسط میده از حقوقش چیزی نمی‌مونه الان بخاطر کارمزد دوتا وام و خرید فرش برا خونمون که حرف زدیم اونا بخرندچنتا وسیله و اینکه خرید چمدون و خورده خرید عروسی ماشینو فروخت قبل اینکه بفروشه زنگ زدم التماس کردم نفروشه کمکش میکنم یه جوری کارمزد وامو میده و فرش هم قسطی بخریم گف نه میفروشم به حرفم اهمیت نداد و فروخت منم واقعا دو سه شب نخوابیدم از حرص گریه کردم غصه خوردم

واقعا از ته قلبم شکسته شدم ناراحت شدم چون فقط اینو داشتیم تو زندگیمون 

باهاش سرد شدم زنگ نمیزنم بهش اصلا نه پیام‌میدم نه میبینمش نه زنگ میزنم 

الان از سرکار تموم شد زنگ زد گفت خسته نباشم فلان بیسار

گف چرا اخلاقت باز خراب شده حرف نمی‌زنی فلان

منم گفتم تو که منو آدم حساب نمیکنی تو زندگی یه حرف خودت عمل میکنی حرف من مهم نیست منم دیگه راحتت گزاشتم

داد زد عصبانی شد گف مال خودمه خودم میدونم برای من فرش مهمه خونه رهن کردن مهمه خریدام مهمه منم گفتم من هیچ انگیزه ای واسه شروع زندگی ندارم با این وضعیت 

واقعا دیگه انگیزه ندارم هیچی دیگه ارزش ندارع برام به چه دردی میخوره اون فرش که با فروش ماشین خریده بشه 

سرد شدم ازش

چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب که چی مثلا ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیز حق داری واقعآ بدون ماشین سخته ولی انشاالله میخرید آینده بنده ی خدا لابد مجبور بوده فروخته 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

خوب چکار کنه بدبخت نداره

بعد فرش وعروسی ورهن واجب‌تر ه اونم مرده فردا میگن بی عرضه هست نمی تونه زنشو ببره خونش

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

حق داری،زندگی مشترک یعنی تصمیمات مشترک،اما بهرحال کاریه که شده با زبون خوش باهاش حرف بزن که دیگه تکرار نکنه این رفتارا نتیجه عکس میده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
حق داری درکت میکنم

پس حقو به من میدین🥺دیگه هیچی برام مهم نیس تو ازدواج باعاش خیلی اذیت شدم همه میگفتن نه من گفتم آره ارزششو نداشت چون از سمتش خیلی ناراحت و اذیت شدم دیگه هیوی برام مهم نیس

خب که چی مثلا !