2777
2789
عنوان

صادقانه بگید

167 بازدید | 25 پست

یکی بگه من بعد سه سال کنکور دادن شدم ۵ ۶ هزار تجربی چه حسی درموردش دارید؟ خنگه نه؟ اما باید بگم پشت کنکور بودن به قدری آدمو افسرده میکنه که قدرت تمرکزو از آدم میگیره ، حالا همه بگن بهانه ست ولی کسی نمیدونه اون چقدر زحمت کشیده برای همینی که به چشم بقیه نمیاد!🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رتبه ام شد ۵۹۰۰ منطقه۱

فوق‌العاده اس بابا

تازه امسال رتبه ها حقیقی نیستن

منم دفعه سومم بود

همه چیمو دوبل کردم

بعد رتبه ام بدتر از پارسال شد

اصلن شگفت زده ام😂

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

خیلی هم عالی به خودت و دست‌آوردن افتخار کت

آخه اصلا حقم نبود ولی همه با این رتبه منو قضاوت میکنن ، حرفای خانواده ام بدجور اذیتم میکنه ، دائم با بقیه پزشکی دندون اوردن مقایسه ام میکنن در حالیکه من اصلا این دو رشته رو دوست ندارم 

عزیزم به نظرم درباره کنکور فقط خو. کنکوری ها میتونن نظر بدن من خودم یک سال نشستم پشت کنکور اما رتبه م بدتر شد بقیه فکر میکنن من بدتر از سال قبل بودم ولی من ترازهای نهاییم بیشتر از پارسال بود مشکل از من و تو نیست مشکل از عدالت آموزشی کشور هست مشکل ازاهمیت ها هست مشکل بخاطر نهایی هست که به دست هزاران معلم با تفکرات متفاوت تصحیح شده والا دل هممون خون شده ولی اینم مثل بقیه مسائل کاری از دستمون بر نمیاد پس ولش کن .

این نیز بگذرد....

آخه اصلا حقم نبود ولی همه با این رتبه منو قضاوت میکنن ، حرفای خانواده ام بدجور اذیتم میکنه ، دائم با ...

اینجا هاست که باید یه گوش رو در کرد و یکی رو دروازه 

برای زندگی ت هدف بذار 

و براش برنامه بوین 

با این رتبه رشته خوبی هم قبول میشی

به نظرم نسبت به مدتی که تلاش کردی خیلی نتیجه خوبی گرفتی

نه دیگه در واقع امسال سومین سالی بود که کنکور میدادم سالای پایه هم به هر حال دست و پا شکسته خونده بودم ، اما به هرحال ممنون🌹

نه دیگه در واقع امسال سومین سالی بود که کنکور میدادم سالای پایه هم به هر حال دست و پا شکسته خونده بو ...

خودتو به نظرم خیلی دست کم گرفتی. ولی سال سوم خیلی عالیه رشته تجربی اونم این رتبه👏

جدی میگم