2777
2789
عنوان

صادقانه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
فوق‌العاده اس باباتازه امسال رتبه ها حقیقی نیستنمنم دفعه سومم بودهمه چیمو دوبل کردمبعد رتبه ام بدتر ...

ممنونم🌹 آره امسال واقعا همه چیز به طرز خنده داری بهم ریخت ، رتبه ها تراز های کنکور و نهایی ، تراز سیوی ها و .‌‌.. 

اما من تقریبا از خیلی چیزا گذشتم ، چشمام ضعیف شد ، چاق شدم ، افسردگی شدیدی رو تحمل کردم و میکنم ، تنبلی تخمدان گرفتم و کلی چیز دیگه اما الان همه اش نیست و نابود شد! میدونی آدم با خودش میگه کاش انقدر زحمت نمیکشیدم که دلم بسوزه ، 

ممنونم🌹 آره امسال واقعا همه چیز به طرز خنده داری بهم ریخت ، رتبه ها تراز های کنکور و نهایی ، تراز س ...

اهوم

منطقه 2 فقط 13 هزار تا سهمیه داره

بعد ماهایی ک منطقه 1 هستیم.... مناطق دیگ جامونو میگیرن 

مخصوصا او تهران باشی 

بازم خداروشکر کن ک نتیجه خوبی گرفتی

من هزار برابر ت مریضی های وحشت ناکی گرفتم

اما تهش با درصدای میانگین30 درصد

شاید باورت نشه رتبه ام 30 هزار شده

با اینک ترمیم زده بودم اما معدل همون 1400 رو بهم دادن ترازشو

من دیگ رها کردم 

تف صگ

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم به نظرم درباره کنکور فقط خو. کنکوری ها میتونن نظر بدن من خودم یک سال نشستم پشت کنکور اما رتبه ...

دقیقا وقتی بحث درمورد کنکور من میشه ترجیح میدم سکوت کنم تا اینکه بخوام اینهمه بی عدالتی رو توضیح بدم که تهش بذارن به حساب بهانه اوردن ، کلا آدم گیج میشه پس دقیقا برای چه کاری تلاش کنه؟ چیکار کنه زندگیش از اینی که هست بهتر بشه؟ وضع مالی مون خیلی خوب نیست و تحصیلات هم خیلی مهمه براشون 

اینجا هاست که باید یه گوش رو در کرد و یکی رو دروازه برای زندگی ت هدف بذار و براش برنامه بوین با این ...

آره ولی داغ دل آدم هر دفعه تازه میشه دیگه ، نمیدونم بعد کنکور چه هدفی بذارم واقعا ، با خودم گفتم اونجا احتمالا هدفنو پیدا میکنم ، آره ولی خب فقط پیرا پزشکی و توانبخشی میشه اونم دانشگاه های تیپ یکش اما و اگر داره 

خودتو به نظرم خیلی دست کم گرفتی. ولی سال سوم خیلی عالیه رشته تجربی اونم این رتبه👏جدی میگم

آخه خیلیا همون سال اول سه رقمی میشن ، منم جز دانش آموزای برتر بودم همیشه اما توی کنکورم اینطوری شد دیگه ، ممنونم ولی خب باهاش رشته های تاپی نمیشه اورد

اهوممنطقه 2 فقط 13 هزار تا سهمیه دارهبعد ماهایی ک منطقه 1 هستیم.... مناطق دیگ جامونو میگیرن مخصوصا ا ...

امیدوارم الان حالت خوب باشه ، خیلی عجیبه مگه معدلت چند بوده که با میانگین ۳۰ این رتبه رو داده؟ من خودم میانگین ۳۵ زدم تراز ۸۵۰۰ داده ، نهاییم ۹۲۰۰ 

دقیقا یکی از مشکلاتم همین منطقه۱ بودنمه اگه منطقه۳ بودم الان خیلی دستم بازتر بود ، اما من چند وقتیه دیگه سپردم به خدا نمیدونم دیگه 

چطور ممکنه ترمیم کنی و تراز همون سالو بدن؟ درسته امسال کمتر از پارسال بود ولی خب شاید اشتباهی شده منم دیپلم ۱۴۰۱ بودم اما ترمیم کردم تقریبا هزارتا بهتر شد ترازم 

در نهایت امیدوارم جای دیگه ای شانس بهت رو کنه ، امسال انتخاب رشته کردی؟

امیدوارم الان حالت خوب باشه ، خیلی عجیبه مگه معدلت چند بوده که با میانگین ۳۰ این رتبه رو داده؟ من خو ...

معدلم 16 بود ترازم شد 6500

ذرصورتی ک ب بقیه 7500 دادن 

بعد تراز کنکورم 7 هزار شذ

میدونی کاش معدل وارد نمیکردن

من خون گریه میکنم

آخه 30 هزار بی پدرا؟ 

من پارسال منفی داشتم رتبه ام شد 27 هزار

واقعا خ وحشت ناک حالم بده

انتخاب رشته کردم اما قبول نمیشم

زدم مجازی کامپیوتر 

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

معدلم 16 بود ترازم شد 6500ذرصورتی ک ب بقیه 7500 دادن بعد تراز کنکورم 7 هزار شذمیدونی کاش معدل وارد ن ...

آهان خب بستگی به ریز نمرات داره ولی ، ولی تراز کنکورت با میانگین ۳۰ خیلی کمه احتمال میدم مال کنکور تیر باشه💔 

هعیی دیگه چه میشه گفت ، مجازی یعنی چطوری؟ من دوستم از تجربی مهندسی کامپیوتر آزاد رفت ، فکر کنم بدون کنکوره بود چون توی دفترچه پیداش نکردم  ، اونم رشته خوبیه 

آهان خب بستگی به ریز نمرات داره ولی ، ولی تراز کنکورت با میانگین ۳۰ خیلی کمه احتمال میدم مال کنکور ت ...

دیگ نمیدونم همش دارم از بقیه حرف میخورم 

حوصله ندارم برم دانشگاه برای همین مجازیه دانشگاهم

اگ تازه قبول شم

دیگ نمیدونم همش دارم از بقیه حرف میخورم حوصله ندارم برم دانشگاه برای همین مجازیه دانشگاهماگ تازه قبو ...

برو سراغ یه مهارت ، موسیقی ، خیاطی ، آرایشگری یکم که سرت گرم شد حالت بهتر میشه و ذهنت بازتر میشه 

برو سراغ یه مهارت ، موسیقی ، خیاطی ، آرایشگری یکم که سرت گرم شد حالت بهتر میشه و ذهنت بازتر میشه

خودم نقاشم

و مینویسم👩🏻‍🦯