سلام دوستان.. هرکی شرایطش مثل منه جواب بده.. هرکی هم سر مرد مطلقه فرزند داره بگین که اگه شوهرتون پدربزرگ نوجوون داره تو کارهای خونه کمک هم میکنه مثلا جابجایی وسایل سنگین مثل مبل و غیره... پسرشوهرم که اگه من جونم هم کنده بشه عین خیالش هم نیس اصلاااا کمک نمیکنه فقط میخورن و حتی آشغالهای تو اتاقشون روهم جمع نمیکنن به شوهرم هم که میگم میگه ولش کن.. چیکار داری.. شوهرم اصلایکباربهشون نمیگه که مثلا این خانم اینقدر زحمت میکشه خودتون هم اتاقتون رو مرتب کنین بخدا خسته شدم امثال شوهرم که بچه هاشون فرزند طلاق هستن اصلا به بچه هاشون نمیگن بالای چشمت ابرو یه چون فکر میکنن که مبادا به بچشون بربخوره... باوجدان خودشون ناراحته..خوب تقصیر مااین وسط چیه!!!ولی امثال من که بااین مردها ازدواج میکنیم باید بسوزیم و بسازیم.. وحتی اگه بچه کار اشتباهی هم بکنه اصلا نباید هیچی بگیم چون هم بچه هم پدرش ناراحت میشه مثلا بگم توخونه توپ بازی نکن باباش میگه چرا به پسرم اینو گفتی.. ولی اگه مادر خودش کتکش هم بزنه براشون شیرینه ولی نامادری حتی اگه بدون دلیل مهربون باشه میگه از روی سیاسته...اسم نامادری خیلی بد دررفته من کاری به اون نامادری های بدجنس ندارم ولی امثال ماکه هیچ بدی نمیکنیم فکرمیکنن دیگه همه کاروظیفمونه.. لطفا نگین که میخواستی ازدواج نکنی چون بعضی وقتها واقعا قسمت دست خود آدم نیس ومن اول با پسرهای شوهرم صحبت کردم خوب بودن ولی الان کوچیکه بعضی وقتا اذیت میکنه واقعا کم آوردم
میدونی نامادری برای اونی ک این اسم روشه مثل چی میمونه ....معذرت میخام یه لکه ننگ روی پیشونی ....ک هرچقد هم خوب باشی باز ادم بده ای ....
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))