2777
2789
عنوان

دکتر روح

447 بازدید | 21 پست

روان شناس داریم اینجا ؟ اگه اره میشه کمک کنی 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسواس فکریمو هرکاری میکنم درمان نمیشه

جنبه های مختلف داره. دقیقا روی چه چیزایی توی اطرافت حساسیت به خرج میدی؟

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

جنبه های مختلف داره. دقیقا روی چه چیزایی توی اطرافت حساسیت به خرج میدی؟

همه چی 💔

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
خیلی زیاد

از هر کدوم چقدر نتیجه گرفتی؟

توصیه هایی که کردن واسه کم شدن وسواست ؛ تا چه حد انجام دادنش برات سخت بود؟ 

کامل انجام میدادی؟

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

از هر کدوم چقدر نتیجه گرفتی؟توصیه هایی که کردن واسه کم شدن وسواست ؛ تا چه حد انجام دادنش برات سخت بو ...

هیچی ۶۰ درصد تلاش کردم سخت که بود اره خیلی داغون بودن دیگه از شدت وسواس دارم دیونه میشم 

هیچی ۶۰ درصد تلاش کردم سخت که بود اره خیلی داغون بودن دیگه از شدت وسواس دارم دیونه میشم

قصد نداری دوباره بری؟

قصد نداری دوباره بری؟

هزینه ندارم 💔❤️‍🩹 قرصامم بخاطر نداشتن پول قطع کردم 

هزینه ندارم 💔❤️‍🩹 قرصامم بخاطر نداشتن پول قطع کردم

وای چه بد🙏🙏.

اون توصیه هایِ قبلیو شروع کن دوباره انجام دادن. منتها جدی تر. به خودت نهیب بزن. اگه لباست کثیف شد اهمیتی نداره هر انسانی توی این کره ممکنه چنین چیزی براش پیش بیاد. خونه نیاز نیست سابیده بشه. خونه هیچکس برق نمیزنه.

سعی کن امنیتِ فکری برای خودت به وجود بیاری. منم کمک خواستی در خدمتم.

البته فقط دوتا مورد کوچولو نام بردم🙏🌝.

وای چه بد🙏🙏.اون توصیه هایِ قبلیو شروع کن دوباره انجام دادن. منتها جدی تر. به خودت نهیب بزن. اگه لب ...

اره وسواس عملی ندارم فکریه 

وای چه بد🙏🙏.اون توصیه هایِ قبلیو شروع کن دوباره انجام دادن. منتها جدی تر. به خودت نهیب بزن. اگه لب ...

توصیه هاشون مسخره بود اخه

ممنون عزیزدلم