2777
2789
عنوان

دکتر روح

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 21 پست
اره وسواس عملی ندارم فکریه

آها‌. چون گفتی دفعات زیااد رفتی. فک کردم که پیشرفت کرده وسواست.

خب بهتره اینطوری که. تا عملی نشده باید بزاریش کنار.

توصیه ها و کارایی که گفتنو میتونی چند تا شو بگی؟

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها‌. چون گفتی دفعات زیااد رفتی. فک کردم که پیشرفت کرده وسواست.خب بهتره اینطوری که. تا عملی نشده بای ...

اره مثلا گفتن خودتو سرگرم کن نفس عمیق بکش کش ببند دور دستت ترساتو بنویس اهمیت نده 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
اره مثلا گفتن خودتو سرگرم کن نفس عمیق بکش کش ببند دور دستت ترساتو بنویس اهمیت نده

مسخره نیستن که بَلامیسَر🌝😂♥️.

اتفاقا مورد آخری به شدددت موثرِ. هر زمان که فکری ذهنتو مشغول کرد. بنویسش رو برگه. بگو الان فرصت ندارم برای فکر کردن به تو. یه آهنگ بی کلام گوش بده و تصور کن اون فکر روی اون کاغذ جا مونده. مچاله کن بندازش دور.

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

مسخره نیستن که بَلامیسَر🌝😂♥️.اتفاقا مورد آخری به شدددت موثرِ. هر زمان که فکری ذهنتو مشغول کرد. بنو ...

اخه دورت بگردم من خیلی تلاش میکنم اهمیت ندم اما وسواس اهمیت ندادن حالیش نمیشه اگه بلد بودیم اهمیت ندیم که وسواسی نبودیم 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
اخه دورت بگردم من خیلی تلاش میکنم اهمیت ندم اما وسواس اهمیت ندادن حالیش نمیشه اگه بلد بودیم اهمیت ند ...

من اصلا نمیگم اهمیت ندادن برات کار راحتیه. اما انسان تا نخواد تغییری ایجاد نمیشه. اهمیت ندادن سخته اما تحمل وسواس سخت تره. حالا من که اطلاعاتم ازت یه درصده کلا. نسخه نمیشه پیچید‌. اما همینقد که گفتی راهش تمرینِ اهمیت ندادنه. نیازی نیست فوق العاده عمل کنی همون اول. سعیت رو بکن. کم کم.

من اصلا نمیگم اهمیت ندادن برات کار راحتیه. اما انسان تا نخواد تغییری ایجاد نمیشه. اهمیت ندادن سخته ا ...

باشه ممنونم عزیزدلم 

خیلی مهربونی