2777
2789
عنوان

کلیپ بچه

47 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

یه سوال دارم

یکی از فامیلامون بچه ش دنیا اومد براش کلیپ درست کرده، یه متن داده با صدای یه خانم متنو میخونه خیلی ملیحه صداش،،من حس میکنم اون برنامه س که درستش کرده،،کسی میدونه چه برنامه ای؟؟؟؟

سلام با هوش مصنوعی هم میتونید صدا بزارید . من هم کلیپ های اینجوری با اینشات درست میکنم .البته من  گوینده هم دارم . 

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
سلام با هوش مصنوعی هم میتونید صدا بزارید . من هم کلیپ های اینجوری با اینشات درست میکنم .البته من گو ...

با هوش مصنوعی بد میگه خیلی کتابیه،،انا اون خیلی شیوا ورسا بود آدم دلش غش میرفت براش

گویتده داریدد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با هوش مصنوعی بد میگه خیلی کتابیه،،انا اون خیلی شیوا ورسا بود آدم دلش غش میرفت براشگویتده داریدد؟

اره کتابی میگه . مال اون شاید صدای گوینده بوده . من آره گوینده دارم .

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
نمونهدهاتونو میتونی تو تل برام بفرستی ببینم؟@Boshra_Gorganiاون آیدمه

باشه عزیزم میفرستم