aryos مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 187 عنوان کلیپ بچه 47 بازدید | 5 پست سلام دوستانیه سوال دارمیکی از فامیلامون بچه ش دنیا اومد براش کلیپ درست کرده، یه متن داده با صدای یه خانم متنو میخونه خیلی ملیحه صداش،،من حس میکنم اون برنامه س که درستش کرده،،کسی میدونه چه برنامه ای؟؟؟؟ 1403/07/08 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
clip_edit44 عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 487 سلام با هوش مصنوعی هم میتونید صدا بزارید . من هم کلیپ های اینجوری با اینشات درست میکنم .البته من گوینده هم دارم . طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده با اسم خودتون، به قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن
aryos مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 187 سلام با هوش مصنوعی هم میتونید صدا بزارید . من هم کلیپ های اینجوری با اینشات درست میکنم .البته من گو ... با هوش مصنوعی بد میگه خیلی کتابیه،،انا اون خیلی شیوا ورسا بود آدم دلش غش میرفت براشگویتده داریدد؟
clip_edit44 عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 487 با هوش مصنوعی بد میگه خیلی کتابیه،،انا اون خیلی شیوا ورسا بود آدم دلش غش میرفت براشگویتده داریدد؟ اره کتابی میگه . مال اون شاید صدای گوینده بوده . من آره گوینده دارم . طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده با اسم خودتون، به قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن
aryos مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 187 اره کتابی میگه . مال اون شاید صدای گوینده بوده . من آره گوینده دارم . نمونهدهاتونو میتونی تو تل برام بفرستی ببینم؟@Boshra_Gorganiاون آیدمه
clip_edit44 عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 487 نمونهدهاتونو میتونی تو تل برام بفرستی ببینم؟@Boshra_Gorganiاون آیدمه باشه عزیزم میفرستم طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده با اسم خودتون، به قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن