قضیه از این قراره که خالم یه همسایه داره آقاهه زن و بچه داره همسن بابلمه چهل و خورده سالشه منم که خونه ی خالم همیشه میرم چون تقریبا نزدیک خونمونه بعد این پیرمرده از من خوشش اومده بعد نمیدونم شماره ی منو از کجا آورده نمیدونم اسممو از کجا فهمیده یعنی کی بهش گفته خیلی اعصابم خورده بعد
ایندفعه که مزاحمت شد تهدیدش کن که به پلیس خبر میدی ازش صدا ضبط کن بدون اینکه بتونه بفهمه تا آتو هم داشته باشی بعد به زنش نشون بده آبروش رو ببر تا دیگه به خودش اجازه همچین کثافت کاری ای رو نده!!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خودت رو محکوم میکنه کرم ریختی و دل شوهرم رفته ،زن این مدل مردا واقعاً دیوانه اند