2777
2789

مامان بزرگم ت  قبر قبل اینکه سنگ بزارن روش دیدم انگار خواب بود یه خواب عمیق نه ترسی نه دلهره ایی خیلی سفید بود از وقتایی که زنده بود خوشگل تر سفید تر بود چهرش خیلی آرامش داشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه پارچه سفید دورش نبود

نوقع خاک کردن پارچه رو قسمت بالاش باز می کنند برای خوندن تلقین بعد هم باید صورت مرده به سمت قبله و روی خاک باشه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

کلا مرده توی قبر دیدنش ارامش داره

پدرمنم توی قبر همونقدر خوب بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یهو یاد یکی افتادم

کوچک بودم یه همسایه داشتیم سن بالا بود خانمه. مجرد بود . پدر و مادرش هم فوت شده بودن

همیشه میگفت دوست ندارم مریض شم و یا وقتی فوت کردم کسی به سختی بیفته. یه روز رفت بیمارستان برای چکاپ همونجا رو تخت بیمارستان فوت کرد .

روحش شاد. یهو یادش افتادم

مادربزرگ منم همین طوری بود،،،،من یه لحظه توهم می زدم که نکنه خوابه.

عموی مادرمم تو قبر کفنشو که زدن کنار خیلیییی زیبا بود چهره اش خیلیییی،،،،تو عمرم یه مرد به اون سن و سال و با اون چهره جذاب اونم تو حالتی که مرده ندیدم....

بعضی وقتا اون چهره میاد یادم یه صورت پرررر سفید گرد،،،،بینی انگار عمل کردن با موهای پررررر رو به بالا عین برف سفید،،،،انقدر زیبا بود تو قبر دلم می خواد باز برگردم و ببینمش.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا