2777
2789
عنوان

همسرم ماهی ششصدتومن بهم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 25 پست
خودت میگی مثلا پول بده واسه لوازم آرایشی؟ یا با هم میرین‌ خرید؟ اگه دومیه‌ به نظرم اوکیه ۶۰۰

خریدامون با هم هس. مثلا میریم خیابون واسه دخترم لباس بخریم چیزی هم ککه من لازم دارم میخریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یارانتو میده به خودت دیگه 😂

ولی خب کمه بنظرمن ۶۰۰تومن الان انگار ۶۰ تومنه هیچی نمیشه باهاش کرد بخدا

حداقل دو تومن بده بهت خوبه شاید بیردن رفتی از جیزی خوشت اومد بتونی بخریش

خوبه دیگه عزیزم اون ۶۰۰ تومنم مثلا ی قرعه کشی شرکت کن که برات پس انداز باشه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

اسی خوبه همه چیت تامینه

شوهرتو بچسب

سفت

600تومنم هر کاری دوس داریش بکن 

بزار جیبت دیگه

ته جیبت خالی نباشه

میتونی یه صندوقی چیزی بزاری هر طور راحتی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

چقد عالی

ارع دیگه شده ی موقع هاییم چیزی ندادع نداشتع یا کم اومدع از کارت من استفاده کردیم باز برام زدع شارژ و نتمم خودم از گوشیم میگیرم که دلم میسوزع چون مصرفم بالاس 😂😂

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰