2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

برای من ارامش و عشق بود ، اینکه یه همراه داشته باشم ، اگه شوهرمو ندیده بودم ازدواج نمیکردم اما دیگه اونی ک در سطح خودم بود و عاشقش هم شدم و همونی ک میخواستم بود همه چیش ، این شد ک ازدواج کردیم

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
شوخیمیخوان چیزهایی که خونه بابا ندارن هم به دست بیارن ولی متاسفانه همون چیزی هم که خونه بابا داشتند ...

میگه خونه بابام که شکمم سیره برم دنبال عشق

بعد عشق که هیچی شکمشم همیشه گرسنه س

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من یه دوره تنهایی و گذروندم

به جز چند نفر تو مجازی تو دنیای واقعی دوستی نداشتم

فقط ارتباطم با اعضای خانوادم بود که اونم خیلی زیاد نبود و نیست کلا

همون دوره به این نتیجه رسوندتم که ارتباط سالم و صمیمی با آدم ها چه در نقش دوستت باشن چه همسر و.. میتونه برام خیلی باارزش باشه

لایکم نکنید🌷
میگه خونه بابام که شکمم سیره برم دنبال عشقبعد عشق که هیچی شکمشم همیشه گرسنه س

دقیقا خونه بابامم. مجردم.

از لحاظ مالی مشکلی ندارم. فقط میخوام از تنهایی در ییام

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری