2777
2789
عنوان

بنظرتون این منو میخواد

95 بازدید | 10 پست

با یکی دارم آشنا میشم تقریبا ۳ هفتس باهم حرف میزنیم بعد دیروز یه خواستگار برام اومد بهش گفتم اینجوریه اگه منو میخوای حداقل بیا مادرم صحبت کن بزا منم بگم اینو میخوام مامانم بیخیال خواستگارم بشه گفتش ۲۰ روز بهم فرصت بده به خواستگارتم بگو ۲۰ روز صب کنه تا من ببینم با خودم چند چندم بعدشم‌گفت تو حرفت درسته میخوای تکلیفت روشن باشه آدم ازدواجی هستی نمیخوای دوست باشی با کسی گفت یه ۲۰ روز فکرامو کنم بعدش گفت منم نمیخوام‌بعت دروغ بگم‌بعدش بزنم‌ زیرش بعدشم گفتم‌ نمیگم بیا همین الان ازدواج کنیما فقط میخوام مادرم از قصدت با خبر باشه و باهم راحت تر آشنا بشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن ب خواستگارت فکرکن عزیزم همچین آدمایی خیلی دیدم تکلیفش با خودش مشخص نیست حتی بگه آره هم بعداً رابطه می‌ره روهوا خواستگارتو.دریاب

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

یکم زیادی ازدواجی ای😁😁 اخه سه هفته😐

یارو سکته زده فرار کرده 😂😂😂😂😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اسی من یه ساله در حال آشنایی هستم بازم احساس میکنم کمه تو بعد 3هفته خودت بهش میگی بیا؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نگفتم بیا والا گفتم فقط با مامانم حرف بزن دیگه نگفتم بیا خواستگاری

چه حرفی بزنه هنوز همدیگه رو نمیشناسی. اونم نباید کامل تو رو بشناسه؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏