2777
2789

خیلی مهمه لطفاً تا آخر بخونید

منو پارتنرم تا چند وقت دیگه به صورت رسمی می‌خوایم نامزد کنیم و مشکل بزرگی که هست اینه هر دو توی دو شهر متفاوت از هم با فاصله ۸۰۰ کیلومتر هستیم 

تا الان میومد هر چند ماه یکبار شهرمونو منو می‌دید اما حالا که همه چیز جدی شده خیلی اوضاع پیچیده شده 

اون سه تا خواهر داره و یه خانواده خیلی صمیمی و فامیل‌هاشون همه پشت همدیگه هستند و ارتباط زیاد و صمیمی با هم دارن 

(اهواز زندگی می‌کنن) 

و من تک بچه هستم و از کل دنیا یه پدر و مادرمو دارم و خودم کرج زندگی می‌کنم....

توی تمام این مدت حرف از این بود که پارتنرم بیاد شهر ما زندگی کنه و تا الان همه چیز اوکی بود ا نمی‌دونم چی شده که از این موضوع ترسیده میگه من و خانواده‌ام وابستمو به خاطر شکست‌هایی که توی گذشتم خوردم خیلی برام سخته بتونم تو شهر غریب زندگی کنم 

میگه من خانوادمو دوست دارم و نمی‌تونم ترکش کنم پس تو باید بیای اهواز با من زندگی کنی!!

و این اصلاً منطقی نیست یعنی چی که خانوادمو دوست دارم خب منم خانوادمو دوست دارم این چه حرفیه!؟ 

من تک بچه‌مو پس فردا خانواده‌ام به من احتیاج دارن تو دوره پیری و باید یه دختر باشه دستشونو بگیره نه ؟

اما اون حداقل سه تا خواهر و کلی فامیل داره که پشت همدیگه هستند و خانوادش تنها نیستند و می‌تونه بیاد شهر دیگه زندگی کنه و اصلاً مسئله‌ای نداره!!! 

و اگر نتونه بیاد شهر ما برای زندگی نه من می‌تونم برم اونجا نه خانواده من راضی میشن💔 خودمم واقعاً نمی‌تونم پدر و مادرمو ترک کنم برم شهر غریب چون به من نیاز دارن 😔🥺

خواهش می‌کنم بگین چیکار کنم 

به کمکتون نیاز دارم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

@ماه،من  

میشه لطفاً کمکم کنی 🥺

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب راهی جز به هم زدن نمیمونه، یا اینکه شما برید اونجا، بعید میدونم اینجا بیاد( خودمم کرجم اخه😅)

من نمی تونم باهاش بهم بزنم !

دلایل من برای اینکه بیاد اینجا کاملا منطقیه و قبول داره ولی از شهر غریب می ترسه

چیکار کنم که این موضوع نترسه 

بگو پس بیخیال

نمی تونم دوسش دارم !

این همه مدت باهم با کلی سختی نموندیم که آخرش بیخیال شیم‌!

اون از شهر غریب می ترسه

چیکار کنم ترسش از بین بره؟

اونی که فقط به فکر خودشه پس بره باکسی ازدواج کنه که شرایطش داشته باشه

میگه نمی تونم بدون تو 

میگه من دوست دارم بیام باهات کرج ولی می ترسم از شهر غریب

میگه کمکم کن 

من نمی تونم باهاش بهم بزنم !دلایل من برای اینکه بیاد اینجا کاملا منطقیه و قبول داره ولی از شهر غریب ...

میترسم بهانه است. مگه میخواد بره یه کره دیگه. برای اینکه شما بهش حق بدین و دلگیر نشین اینو میگه، نظرش رو عوض کردن ولی نمیخواد راستش رو بگه