2777
2789
عنوان

بهترین دکتر زنان تو مشهد

107 بازدید | 13 پست

بهتربن دکتر زنان برای بارداری کیه میشناسین بهم معرفی کنید 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه نازایی میخام

طرف بعد ۱۳ سال نازایی و ای وی اف های نا موفق فقط با دارو!!! باردار شد 

بی مظیره

سرچ کن راجع بهش

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

طرف بعد ۱۳ سال نازایی و ای وی اف های نا موفق فقط با دارو!!! باردار شد بی مظیرهسرچ کن راجع بهش

ممنونم عزیزم😍😍😍 اخه من تنبلی تخمدان دارم دکترا نمبتونن درمان کنن میگم برم مشهد تحت نظر دکتر باشم

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

طرف بعد ۱۳ سال نازایی و ای وی اف های نا موفق فقط با دارو!!! باردار شد بی مظیرهسرچ کن راجع بهش

دکترش اقا هست؟دکتر مهدی ترک زاده

ممنونم عزیزم😍😍😍 اخه من تنبلی تخمدان دارم دکترا نمبتونن درمان کنن میگم برم مشهد تحت نظر دکتر باشم

همهههه از شهرستانن اتفاقا

چه جالب 

تنها مریض مشهدیش من بودم 

یه سرارین عالی هم هفته پیش کردم پیشش

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

دکترش اقا هست؟دکتر مهدی ترک زاده

بله 

همهههه از شهرستانن اتفاقاچه جالب تنها مریض مشهدیش من بودم یه سرارین عالی هم هفته پیش کردم پیشش

واقعا اولین باره دکتر اقا برای زنان میشنوم  ممنون نوبت میگیرم میرم پیشش 

واقعا اولین باره دکتر اقا برای زنان میشنوم ممنون نوبت میگیرم میرم پیشش

نوبتش اینترنتیه سایت داره

بدون نوبت نیا که راه نمیدن

سرچ کن سایت دکتر ترک زاده 

اما من نتونستم برای اولین بار نوبت بگیرم

نوبت اول بگیری‌بقیه دفعات با منشی هماهنگ میکنی میای 

همون اولین بار خیلییی سخته

اگهتونستی از سایت بگیر

نتونستی باز پیام بده من بگم بار اول چیکار کردم

مجبور شدم یه پول‌اضافی بدم یکی برام بگیره(‌فقط بار اول) حالا شما خودت سعی کن شاید  بتونی کافینتی چایی برو

نوبتش اینترنتیه سایت دارهبدون نوبت نیا که راه نمیدنسرچ کن سایت دکتر ترک زاده اما من نتونستم برای اول ...

باشه عزیزم اگه نتونستم میگم بهت مرسی که اینقدر مهربونی

باشه عزیزم اگه نتونستم میگم بهت مرسی که اینقدر مهربونی

انشاالله سال دیگه بچه ت بغلته من دلم روشنه😍

انشاالله سال دیگه بچه ت بغلته من دلم روشنه😍

انشالله خدا ازدهنت بشنوه