2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 60 پست
خب پس وضعیت پسره حاده.     ممکنه با بالا رفتن سنش زمین گیر شه؟؟؟    

والایه دکتر گفت ممکنه بدتر بشه ولی دکتر دیگه که خودمون بردیم و دکتر خودش گفتش بدتر نمیشه ممکنه بهتر بشه 

نه .مخچه اش ضعیفه .دکترش گفته یه قسمتی از مخچه اش ک اهمیت خاصی نداره ضعیف شده . پسره به خواهرم گفته ...

قبول نکنه بهتره حرفای مردم آدمو دیوونه میکنه شرمنده اینو میگم ب..... خوردن میندازه خواهرت هنوز 26 سالشه وقت داره واسه زندگی بهتر 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای داد پس بگو پدرم کمر همت بسته این بنده خدا رو از زندگی محروم کنه. چقدر متاسف شدم. والا با این شرای ...

همش میگه تو ابروی منو بردی.تو تنهایی بیرون میری. تو نمیتونی صاحب زندگی بشی.تو مثل دختر خاله هفده سالت نیستی ک شوهر داره بچه داره و.... اینم تحت فشاره .از طرفی نگاه فامیل ها و اطرفیان اذیتش میکنه .من شاهد گرفتاریاش هستم 

عزیزم خدا اون پسر رو شفا بده ولی اگه لیلی و مجنون نیستن و فقط برای خلاصی از حرف مردم و فشار پدرته، ازدواج کنه فقط پشیمون می شه. نکنه بهتره.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
همش میگه تو ابروی منو بردی.تو تنهایی بیرون میری. تو نمیتونی صاحب زندگی بشی.تو مثل دختر خاله هفده سال ...

خدا الهی کمکش کنه. آخه یکی نیست به پدر شما بگه مگه شوهرداری و بچه داری مدال المپیکه؟؟؟  اگه قابل باشم براش دعا می کنم زندگی آدم مناسبی رو سر راهش قرار بده. 

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
فدات عزیزم.  تو طایفه ما ازدواج و افتخار میدونن

بگو با اون که سخته توکل کنه و طاقل بیاره، به خاطر فشار دیگران تو یه رابطۀ غلط دیگه نره، خدای نکرده این بار پشیمون شه دیگه با اون توصیفات پدر شما، راه برگشتی نداره.  
مطمئناً اون دو تا ازدواج قبلی رو هم زیر فشار رای و نظر دیگران قبول کرده که بی سرانجام مونده.