اگه مطلقه بودین حاضر بودین با پسری ازدواج کنین که عدم تعادل داره تو راه رفتنش مشکل داره ؟ لیوان چایی رو برداشتنی ممکنه دستش بلرزه بریزه .دستش یکمی تعادل نداره ک راحت چیزی رو برداره اینور اونور میره بعد برمیداره این مشکلش شدید نیس .دکترش هم میگه یکمی مخچه اش ضیعفه و مساله بزرگی نیست. قبول میکردین؟ برای خواهرم این مساله پیش اومده برای ازدواج دو دل شده پسره عاشقشه نه معتاده نه دختر باز. کار هم میکنه.ولی از حر فای مردم میترسیم.نظر شما چیه
عزیزم خدا اون پسر رو شفا بده ولی اگه لیلی و مجنون نیستن و فقط برای خلاصی از حرف مردم و فشار پدرته، ازدواج کنه فقط پشیمون می شه. نکنه بهتره.
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
همش میگه تو ابروی منو بردی.تو تنهایی بیرون میری. تو نمیتونی صاحب زندگی بشی.تو مثل دختر خاله هفده سال ...
خدا الهی کمکش کنه. آخه یکی نیست به پدر شما بگه مگه شوهرداری و بچه داری مدال المپیکه؟؟؟ اگه قابل باشم براش دعا می کنم زندگی آدم مناسبی رو سر راهش قرار بده.
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
بگو با اون که سخته توکل کنه و طاقل بیاره، به خاطر فشار دیگران تو یه رابطۀ غلط دیگه نره، خدای نکرده این بار پشیمون شه دیگه با اون توصیفات پدر شما، راه برگشتی نداره. مطمئناً اون دو تا ازدواج قبلی رو هم زیر فشار رای و نظر دیگران قبول کرده که بی سرانجام مونده.