2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 66 پست
مگه تلفنی نمیگن پسرشون کیه و چیه؟؟مامانت نمیپرسه؟؟؟ هرکس زنگ بزنه راه میدین خونه که توو خونه بفهمین ...

ببین‌ به زور می گیرن. از من زنه به زور گرفت به زور هر چی میگم جوابم‌ منفیه‌  ننویسد میگه با بزرگترت‌ حرف میزنیم‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مگه تلفنی نمیگن پسرشون کیه و چیه؟؟مامانت نمیپرسه؟؟؟ هرکس زنگ بزنه راه میدین خونه که توو خونه بفهمین ...

نمدونم فکر کنم پایگاه بسیج🥲🥲🥲گفتن اسم ت لیست مکنن با شماره یعنی چه بدون اجازه ادم این کارا مکنن بعدم ادم نامناسب معرفی مکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین‌ به زور می گیرن. از من زنه به زور گرفت به زور هر چی میگم جوابم‌ منفیه‌ ننویسد میگه با بزرگترت‌ ...

به من گفت تاریخ تولد سال روز ماه بگو منم بهمم برخورد پشت تلفن اینها بگم

وای‌ اسی همه اشون ام سپاهی و طلبه ان‌ برا‌ من یه نفر فرستادم کغازه رنگ فروشی داشت ببین اصلا راه نده ...

اره اصلا درب داغون هستن  رفتم گفتم یعنی چه اینها مفرستید قالب دختر های خودتون کنید والا دیونه ما کردن اصلا نترسم خط روشن کنم یکی ادم درب داغون زنگ بزنه

بعض ها نمگن کی هستم مگن وقتی امدیم مگیم ،،یا تعریف زیاد مکنن وقتی میان این طوری که گفتن نیستن

وا😐کجا زندگی میکنی ؟طرف ما که پشت تلفن سن و شغل پسرو میگن سن دخترو بعضی وقتا تحصیلاتو میپرسن ،بعد که اومدن از هر چیزی دارن مثل خونه و ماشین و برنامشون واسه اینده میگن ،بعد که رفتن دو روز بعدش یا فرداش زنگ میزنن که از قیافه هم خوششون اومده یا نه که با هم دختر و پسر حرف بزنن ،بعد از اوکی دادن دیگه مراحل اشنایی شروع میشه و بعدم عقد 

به من گفت تاریخ تولد سال روز ماه بگو منم بهمم برخورد پشت تلفن اینها بگم

برا من یکی از یکی داغون‌ تره‌ آخرش بابام‌ گفت به عریبه‌ نمیدم‌ اگه همشهری‌ نیاد 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
😂😂😂انگار نوبت دکتره،خب چجوری بیرون میکردن قبلیارو ؟

بهشون میگفتن فلان روز فلان ساعت بیاین ...قبلش و بعدش هم خواستگار دیگه میخواد بیاد ....همه رو واسه یک روز برنانه ریزی میکردن ....درهفته ۲.یا ۳روز خونشون این بساط بود خیلی عشق ازدواج بودن ....خیلییییی

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

وا😐کجا زندگی میکنی ؟طرف ما که پشت تلفن سن و شغل پسرو میگن سن دخترو بعضی وقتا تحصیلاتو میپرسن ،بعد ک ...

یزد خراب شده،،اصلا وقتی زنگ مزنن طلب کارن چرا سوال پرسیدی 

بهشون میگفتن فلان روز فلان ساعت بیاین ...قبلش و بعدش هم خواستگار دیگه میخواد بیاد ....همه رو واسه یک ...

وای چقدر پرواش بود من ساعت ۱۰ صبع یکی زنگ زد ۱۱ یکی دیگه شب یکی دیگه ،بعد جوش امدم به مادر گفتم من شوهر نمخام واقعا اعصابم ادم خورت میشه یعنی چه ،،ادم ناشناس بعدم این همه را بدی مگه سه شنبه بازار هست

نمدونم فکر کنم پایگاه بسیج🥲🥲🥲گفتن اسم ت لیست مکنن با شماره یعنی چه بدون اجازه ادم این کارا مکنن ب ...

حدس میزدم از جایی اب میخوره این قضیه ....کاش ماماتا خطشو عوض کنه  البته اگه خودش تلفنشو نداده بهشون

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بهشون میگفتن فلان روز فلان ساعت بیاین ...قبلش و بعدش هم خواستگار دیگه میخواد بیاد ....همه رو واسه یک ...

خوبه به خواستگارا بر نمیخورده😂😂😂😂چقدر خرج میوه و چای و شیرینی برای خواستگارا کردن که بریزن تو خیکشون😂😂همش ضرر

حدس میزدم از جایی اب میخوره این قضیه ....کاش ماماتا خطشو عوض کنه البته اگه خودش تلفنشو نداده بهشون

مامان من دعوا مکنه خط روشن کن کاریش دارم  دوماه خاموش بود گفتم الهی خسته شده باشن دیگه زنگ نزن

یکی چای بسشون هه

فقط چای میارید‌?